Ce cred bărbaţii despre femeile de peste 30? Trei gânduri

Femeile de 30 de ani sunt atrăgătoare şi sofisticate. Ştiu să se facă remarcate şi ştiu să pună pe jar un bărbat, dar, în acelaşi timp, sunt calculate şi nu se îndrăgostesc la

Femeile de 30 de ani sunt atrăgătoare şi sofisticate. Ştiu să se facă remarcate şi ştiu să pună pe jar un bărbat, dar, în acelaşi timp, sunt calculate şi nu se îndrăgostesc la întâmplare. Cel ales trebuie să fie special.

1. Dacă femeia nu a fost măritată niciodată şi nu a avut nicio relaţie de lungă durată, să zicem de peste cinci ani, mulţi dintre ei devin suspicioşi. Se gândesc că are o problemă. În general, bărbaţii se tem de femeile care s-ar putea să-i domine.

Aşa că dacă n-a avut o relaţie lungă, dar arată foarte bine, chiar dacă le place, nu vor fi prea interesaţi.

2. Dacă femeia e frumoasă, căsătorită şi cu copii, chiar dacă în secret s-au îndrăgostit de ea, bărbaţii au tendinţa să păstreze distanţa. O vor privi mai mult cu respect decât cu emoţie.

3. Dacă femeia a fost căsătorită şi are copii, cei mai mulţi dintre bărbaţi îşi vor dori o relaţie, dar una în care să nu-şi asume nicio obligaţie.  Dar, într-o astfel de situaţie, unii bărbaţi s-ar putea îndrăgosti şi chiar ar fi dispuşi să-şi asume relaţia, dar totul depinde de puterea de seducţie a femeii.

Totuşi, cei mai mulţi dintre bărbaţi sunt uşor de cucerit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod