Câteva motive (să zicem 7) pentru care încă iubim femeile

Atenţie! Acest articol nu se referă la toţi bărbaţii, dar excepţiile confirmă regula. Atenţie! Acest articol se referă la toate femeile, fără excepţie. Odată cu dezvoltarea

Atenţie! Acest articol nu se referă la toţi bărbaţii, dar excepţiile confirmă regula. Atenţie! Acest articol se referă la toate femeile, fără excepţie.

Odată cu dezvoltarea internetului şi a altor mijloace de comunicare în masă, tot mai mulţi bărbaţi au tendinţa să se retragă în lumea virtuală. Acolo îşi pot învinge timiditatea, nu li se vede burta şi nu trebuie să-şi schimbe în fiecare zi tricoul. Dar, în competiţia dintre femeia reală şi cea virtuală, prima are mai multe avantaje.

Să enumerăm câteva.

1. Deşi femeile din lumea reală sunt foarte greu de cucerit, bărbaţii  sunt totuşi atraşi de ele pentru că aşa au fost programaţi.

2. Niciun bărbat nu rezistă unei femei atunci când se apropie de el, îi pune mâna pe umăr şi îl întreabă cum a fost la serviciu. Chestia asta nu se întâmplă niciodată în lumea virtuală.

3. Bărbaţii se îndrăgostesc de femei pentru că încă vor să descifreze misterul primei întâlniri. Care e logica după care o femeie întârzie? De ce i se pare important acest lucru şi de ce unele decid în ultimul moment să nu mai apară deloc?

4.

Iubim încă femeile pentru privirea lor. La orice vârstă, în orice moment, în orice loc te poţi întâlni cu privirea unei femei încărcată de mister, de umbre, de posibilităţi. O întreagă lume se ascunde în spatele unei singure priviri întâmplătoare din metrou, cafenea, magazin şi, deşi, ştim că nu se va întâmpla nimic, trăim pentru o astfel de privire.

5. Într-un fel ciudat, atunci când ne iau de mână ne dezvăluie o lume secretă pe care numai ele o ştiu. La 17 ani ne aruncă într-o călătorie minunată care se cheamă cuplu.

Unii o înţelegem, alţii nu, dar facem orice ca să începem această călătorie.

6. Iubim femeile pentru că ne fac mai buni şi ne ajută să vorbim şi abia apoi să ne luptăm. Altfel am rămâne ca băieţii de 10 ani care sar la bătaie din orice.

7. Cu toate greutăţile din ziua de azi, pentru orice bărbat cuvântul fericire nu are nicio noimă dacă, prin preajmă, nu e şi o femeie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod