Bărbatul care ţi se potriveşte

Multe femei tinere se tem de faptul că nu-şi vor găsi bărbatul potrivit. Dar există bărbatul potrivit cu adevărat? Nu ştiu. Şi nu cred. Dragostea se bazează tocmai pe entuziasmul şi emoţia

Multe femei tinere se tem de faptul că nu-şi vor găsi bărbatul potrivit. Dar există bărbatul potrivit cu adevărat? Nu ştiu. Şi nu cred. Dragostea se bazează tocmai pe entuziasmul şi emoţia celor implicaţi într-o relaţie, astfel defectele se estompează pentru a apărea mai târziu.

Oricum, la începutul unei relaţii, femeia e cea lucidă. Ea încearcă să stabilească regulile jocului, asta în cazul în care relaţia vrea să fie serioasă. Când stabileşte un bărbat regulile se alege praful.

Dar succesul unei relaţii nu prea are legătură cu începutul ei.

Are legătură mai mult cu compromisurile pe care sunt dispuşi să le facă cei doi parteneri. Trebuie să precizez că nu există relaţie de succes fără compromisuri. Şi nu e bine să fie puse în balanţă. Chiar dacă nu arată, bărbaţii ţin să fie într-o relaţie şi sunt dispuşi să lase de la ei, dar să nu se vadă lucrul ăsta. Nu doresc să fie răniţi în orgoliul propriu, dar, dacă sunt motivaţi, sunt atenţi la nevoile partenerei şi participă.

Lumea de azi e o mare provocare pentru orice relaţie.

Libertatea, lipsa presiunii sociale duce de multe ori la modificarea orizontului de aşteptare a unuia dintre parteneri. Aşa că ţi se potriveşte bărbatul cu care comunici bine, care vrea să-şi trăiască viaţa alături de tine şi care îşi cere iertare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod