Avocatul familiei Luizei Melencu: „Cu patul acela de fier înfiorător, miroase totul a cadavru. Și din pământ iese mirosul“

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, care asistă marţi la ancheta desfăşurată la locuinţa lui Gheorghe Dincă, spune că acea casă este "un dezastru total" şi că peste tot miroase a cadavru.

"Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ţinut fetele, cu patul acela de fier, înfiorător, pute totul a cadavru. Credeţi-mă, şi din pământ iese mirosul, şi din jur, şi din încăperile acelea", a spus avocatul.

Avocatul Tonel Pop a spus că percheziţia informatică are două etape: una a clonării datelor stocate în acele medii, iar apoi analiza propriu-zisă, adăugând că în prezent se clonează datele dintr-un laptop, trei telefoane şi un aparat foto.

El a spus că Dincă asistă la aceste percheziţii, procedura fiind "mai mult decât riguros respectată" în ce îl priveşte, "tocmai pentru a nu putea invoca mâine-poimâine un viciu de procedură".

"Este tratat bine, i se dă apă, stă pe bancă, chiar poliţiştii stau în picioare, dacă e un loc liber, al lui este locul acela. Pare resemnat. Din punctul meu de vedere foarte bine, că nu trebuie să-l scoată din minţi, să îl ţină în picioare, să nu-i dea apă sau nu ştiu ce să-i facă...", a declarat Pop.

El a spus că familia Luizei trebuie protejată, excluzând posibilitatea ca rudele tinerei dispărute în aprilie să fie audiate fără ca el să fie prezent. "Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ţinut fetele, cu patul acela de fier, înfiorător, pute totul a cadavru.
Credeţi-mă, şi din pământ iese mirosul, şi din jur, şi din încăperile acelea"
, a adăugat avocatul familiei Luizei Melencu.

Pop a spus că în locuinţă este un "dezastru total": "Este cum ar fi o explozie într-un atelier auto, după care cineva a venit să şi fure de pe acolo şi a răscolit, în încăperea aceea este numai un pat de fier foarte gros, ancorat în perete, este absolut înfiorător. Un dezastru organizat, aş putea spune. Miroase peste tot, adică nu miroase o încăpere anume, iese din pământ, din subsol, din camera aceea, din pereţi, deci miroase a cadavru peste tot."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod