Amintiri despre dragoste şi un ocean de tăcere!

Ce înseamnă dragostea? Cred că înseamnă altceva pentru orice vârstă. Iubim diferit, dar, până la urmă ne întâlnim în acelaşi punct. Mi-e milă de cei care nu mai pot să iubească, de

Ce înseamnă dragostea? Cred că înseamnă altceva pentru orice vârstă. Iubim diferit, dar, până la urmă ne întâlnim în acelaşi punct. Mi-e milă de cei care nu mai pot să iubească, de cei care au ridicat un gard înalt în jurul lor şi nu mai au resurse, de cei care au ajuns în acel punct în care se iubesc pe ei mai mult decât pe oricine altcineva.

Deşi nu ne dăm seama, în viaţa de zi cu zi, dragostea e unul dintre cele mai puternice rezervoare de energie pentru fiecare dintre noi.

Decât arareori ne putem mărturisi iubirea şi pentru că trăim într-o societate în care respectăm anumite reguli, ne reprimăm sentimentele, bine, unii dintre noi, alţii se aruncă în aer şi îi fac pe toţi cei din jur să sufere. Dar nimeni nu e perfect.

Astăzi vreau să scriu despre dragoste. Despre felul subtil şi tăcut în care faci lucruri pentru că ţii la o persoană sau alta. De fiecare dată când mă strigă fiica mea, mă ridic brusc şi plec spre camera ei. E o dovadă de dragoste.

De cele mai multe ori mă cheamă ca să-mi arate ceva interesant într-o carte sau într-o emisune la TV. Uneori îmi arată un spectacol sau un aranjament nou cu păpuşi. De fiecare dată mă felicit că am avut puterea să răspund la chemarea ei. Şi sunt fericit! E una dintre marile mele iubiri!

Şi în restul zilei fac mici gesturi pentru cei la care ţin. Nu vorbesc, nu sunt agresiv, îmi port iubirea în suflet şi merg mai departe. Sunt  mulţi oameni pe care i-am iubit şi s-au pierdut în cutele adânci ale meoriei şi încerc  să ascund acolo toate emoţiile, vorbesc cu ei, amintirile mele şi să răspund blând la gesturile de iubire ale persoanelor care mă iubesc.

Restul e tăcere!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod