Am vaga senzaţie că femeile iubesc pentru totdeauna!

Întotdeauna am fost şocat de forţa cu care iubeşte o femeie. Noi suntem altfel, mai pasionali, mai explozivi, iar apoi iubirea noastră intră într-un soi de rutină. Dragostea bărbaţilor are

Întotdeauna am fost şocat de forţa cu care iubeşte o femeie. Noi suntem altfel, mai pasionali, mai explozivi, iar apoi iubirea noastră intră într-un soi de rutină. Dragostea bărbaţilor are mare legătură cu modul în care se duc la serviciu.

Pe când femeile sunt altfel. N-am reuşit să descifrez toate mecanismele interioare, toate determinările, dar pot să spun că dragostea lor ţine pentru totdeauna. Un bărbat are tendinţa să înlocuiască o dragoste cu alta. Iubirile sunt aşezate una peste alta, cea mai veche fiind în pericol să se rătăcească printre amintiri.

Mulţi bărbaţi uită chipurile femeilor pe care le-au iubit de-a lungul anilor, ţinând minte, mai degrabă, îmbrăţişările, săruturile. Femeile iubesc pentru totdeauna. Se îndrăgostesc mai greu, dar când au făcut-o, toată viaţa îl vor iubi pe acel bărbat, indiferent dacă le dezamăgeşte sau nu. O femeie chiar dacă trece la o altă relaţie, dacă se îndrăgosteşte din nou are capacitatea emoţională să-i iubească pe toţi bărbaţii de care s-a îndrăgostit vreodată. Nu face ierarhii, iubeşte pur şi simplu. Nu va vorbi decât rar sau niciodată despre emoţiile ei profunde, nu va povesti nimic, totul rămâne închis acolo, în sufletul ei, unde iubirile ei au viaţă proprie fără a se consuma una pe cealaltă.

Sunt unul dintre cei care trăiesc cu senzaţia că toate femeile care m-au iubit vreodată, mă iubesc şi acum. Bine, e doar o speranţă, dar  am observat asta uneori şi am fost şocat. Le sunt atât de recunoscător pentru forţa sufletului lor încât mi-e ruşine să recunosc faptul că am început să uit nume şi chipuri.

Femeile se îndrăgostesc greu, dar iubesc pentru totdeauna, iar asta ne salvează.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod