A treia zi de verificări la casa lui Gheorghe Dincă: Anchetatorii au ridicat noi probe

A treia zi de verificări extinse efectuate de echipe complexe de poliţişti şi procurori DIICOT s-a încheiat, duminică, după ce au fost ridicate noi probe ce urmează să fie analizate.

DIICOT a anunțat că în urma cercetărilor de la casa lui Gheorghe Dincă au fost ridicate mai multe probe ce urmează a fi analizate, iar ancheta continuă şi în zilele următoare în casa, anexele, maşina şi autoutilitara bărbatului. „Astăzi, data de 04.08.2019, procurorii DIICOT - Structura centrală împreună cu poliţiştii specializaţi din cadrul Poliţiei Române delegaţi au continuat activităţile de cercetare în dosarul cauzei, între care şi cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate şi ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate”, se arată într-un comunicat de presă emis de DIICOT.

Potrivit sursei citate, cercetarea şi căutare în locuinţa, în dependinţele, în autoturismul şi în autoutilitara lui Gheorghe Dincă nu au fost finalizate, urmând a fi continuate şi în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezența lui şi a avocatului său.

„Menţionăm că activităţile de cercetare şi căutare care nu presupun prezenţa inculpatului sunt încă în desfăşurare”, mai arată procurorii.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că cercetările pentru găsirea Luizei au continuat, duminică, în zona Dunării, unde sunt formate mai multe bălţi, și unde Gheorghe Dincă ar fi spus că a aruncat trupul fetei.

Anchetatorii au sigilat, duminică, la ora 15.00, casa lui Gheorghe Dincă şi au plecat cu probele pe care le-au ridicat în timpul zilei.
Este vorba de probe recoltate din podul casei bărbatului, dar şi despre hainele găsite pe un câmp dintre Caracal şi Caracal, care, la prima analiză nu ar fi ale Luizei Melencu.

Duminică a fost, de altfel, prima zi în care anchetatorii au intrat în casa lui Dincă, primul loc verificat fiind podul, relatează Mediafax. De asemenea, verificări au mai fost făcute şi în curtea casei.

După ce a participat la percheziţiile locuinţei sale din Caracal, Gheoghe Dincă a fost dus în Arestul IPJ Olt, unde îşi va petrece noaptea.

Luni vor fi reluate verificările la locuinţa unde Gheorghe Dincă a spus că le-a omorât pe Alexandra şi pe Luiza.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod