7 motive pentru care un bărbat e dispus să se însoare

Cei mai mulţi bărbaţi se însoară în momentul în care îşi dau seama că e anacronic să mai locuiască în acelaşi apartament cu mamele lor. Unii dintre ei nu realizează asta niciodată şi

Cei mai mulţi bărbaţi se însoară în momentul în care îşi dau seama că e anacronic să mai locuiască în acelaşi apartament cu mamele lor. Unii dintre ei nu realizează asta niciodată şi rămân burlaci. Unii se mută de acasă pentru că prietenii însuraţi fac mişto de ei, dar cele care le-au dat viaţă continuă să le gătescă, să le facă curat şi să le calce cămăşile.

Mai jos aveţi şapte motive pentru care un bărbat va fi dispus să facă cel mai riscant pas din întreaga lui existenţă.

1.

Un motiv ar fi acela că a ajuns la concluzia că trebuie să-şi înlocuiască mama în vârstă cu una mai tânără. Se gândeşte că o soţie are mai multă energie, va fi mai dedicată decât mama lui care a obosit să-l îngrijească şi la 30 de ani.

2. S-a săturat să alerge prin oraş după sex. Se gândeşte că dacă se însoară, obţine mai uşor o partidă de sex şi nu trebuie  să ia flori şi cadouri decât de vreo cinci ori pe an, nu în fiecare weekend. Sexul cu soţia e mai ieftin decât cel întâmplător.

3.

Un alt motiv e acela că a suferit o traumă. A avut un accident, o boală gravă, iar prietena lui l-a sprijinit , l-a ajutat să se pună pe picioare. O asemenea experienţă îl face să se gândească la perioada când va fi bătrân şi se sperie de singurătate.

4. Mai există posibilitatea să se însoare din nepăsare. A stat atât de mult într-o relaţie încât nu mai face diferenţa între starea de burlăcie şi cea de căsătorie. Gestul de a vă cere de soţie poate fi provocat şi de faptul că îşi dă seama că şansele de a mai cuceri o altă femeie tind către zero.

5.

Un alt motiv este cel legat de o mărire de salariu. Şeful lui e însurat şi, din invidie, le face zile fripte subordonaţilor burlaci. Presiunea socială poate fi un declanşator decisiv. În cazul bărbaţilor cu părinţi bogaţi, cei din urmă pot face presiuni că-i vor tăia moştenirea.

6. Obţinerea unei slujbe în străinătate duce de cele mai multe ori la însurătoare. Frica de faptul că nu se descurcă în noul mediu îl determină să te ceară de soţie.

7. Un bărbat va fi dispus să se însoare în momentul în care are un rival, iar tu eşti trofeul.

Atunci, fără a se gândi la consecinţe, va face tot posibilul să învingă. Dar asta nu e dragoste, e vânătoare.

Cei mai mulţi bărbaţi se căsătoresc din motive ce nu au nicio legătură cu iubirea. Aşa că dacă vrei să ai o nuntă ca-n poveşti e mai eficient să-l împingi pe scări şi apoi să-i oblojeşti rănile decât să-i baţi apropouri subtile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod