5 secrete pe care trebuie să le știi înainte să-i ceri bani

Orice bărbat știe că femeile au nevoie de bani. De mulți bani. Și asta nu pentru că sunt cheltuitoare. Sincer, cred că  asta e o caracterizare falsă făcută de bărbații zgârciți. De

Orice bărbat știe că femeile au nevoie de bani. De mulți bani. Și asta nu pentru că sunt cheltuitoare. Sincer, cred că  asta e o caracterizare falsă făcută de bărbații zgârciți. De fapt, cred cu sinceritate că sunt mai mulți bărbați zgârciți decât femei. Voi sunteți mai generoase. Mai sociale.

Banii sunt mai puțin importanți decât ceea ce puteți cumpăra cu ei. Pe când, pentru mulți bărbați, lucrurile nu contează, ci doar ce sumă au în portofel sau în cont.

Cu toate că știu că sunteți experte în a scoate banii din buzunarele bărbaților vreau să vă descriu puțin psihologia unui mascul pus în această situație enervantă de a oferi.

Nu e rău să vă îmbunătățiți tehnica.

1. Evitați să cereți bani atunci când partenerul dumneavoastră a consumat alcool. Chiar dacă e simpatic după ce bea un pahar, nu riscați. Sunt mari șanse să se enerveze. Mai bine așteptați să adoarmă. Îi luați din portofel și a doua zi îi spuneți că a fost de acord.

2. Chiar dacă se uită la fotbal și nu-l mai interesează nimic altceva, când vine vorba de bani devine atent. Deși pare un moment bun, poate sesiza că încercați să profitați de el.

3.

Nu-i cereți bani, făcându-i morală. Dacă îi reproșați că nu contribuie suficient la bugetul comun pe un ton dur s-ar putea să vă dea mai mulți, dar va fi mult mai atent la modul cum îi cheltuiți, iar la prima slăbiciune vă va reproșa și vă va tăia fondurile.

4. Nu cereți bani în ziua de salariu. Atunci vrea el să vă surprindă. E singura zi din lună în care se simte bogat. Dacă îl presați o să vă suspecteze că vreți să profitați de generozitatea lui.

5. Nu cereți bani după ce faceți sex.

Nu vă plângeți că vi s-au stricat pantofii sau că aveți nevoie de o rochie nouă în pat. Deși vă e extrem de recunoscător pentru clipele de extaz va avea senzația că nu-l iubiți suficient.

În concluzie, cel mai bun mod prin care puteți obține tot ce vreți este să-l ignorați. Cei mai mulți dintre bărbați nu suportă lungile tăceri ale partenerei.

În momentul în care nu-i mai vorbiți, pentru el e un semnal de alarmă. Simte că s-a întâmplat ceva și atunci intervine, vrea să rezolve problema.

Acesta e contextul în care toate doleanțele dumneavoastră vor fi ascultate și rezolvate rapid. Un bărbat va plăti oricât  pentru a nu fi ignorat de aleasa lui.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod