5 motive pentru care un bărbat se îndrăgosteşte rapid

În general, un bărbat se îndrăgosteşte greu, exceptând perioada adolescenţei. Chiar dacă ştie că a întâlnit-o pe aleasa inimii lui, tot se codeşte, se gândeşte dacă nu e prea repede

În general, un bărbat se îndrăgosteşte greu, exceptând perioada adolescenţei. Chiar dacă ştie că a întâlnit-o pe aleasa inimii lui, tot se codeşte, se gândeşte dacă nu e prea repede sau prea târziu. Are senzaţia că poate mai mult şi mai bine. Dar există şi câteva  situaţii când se decide rapid.

1. Multă vreme a dus o viaţă dezordonată şi are mustrări de conştiinţă. Aşa că se hotărăşte să facă ceva bun. Îşi sună ultima parteneră şi îi cere iertare.

Dacă nu e iertat, e gata îndrăgostit.

2. Mama lui decide că e vremea să scape de el din casă şi ori îl şantajează sentimental, ori îi dă bani ca să se întâlneacă şi el cu o ”fată de treabă dintr-o familie bună”.

3. Şi-a pierdut slujba sau e student de multă vreme şi se simte singur. Cu cât are mai multe probleme materiale cu atât se îndrăgosteşte mai uşor.

4. A fost părăsit de iubită şi încearcă să-şi demonstreze că nu el a fost de vină pentru ruptură.

Vrea să înceapă rapid o nouă relaţie. E un pericol pentru femei.

5. E în mijlocul uneia dintre desele crize ale vârstei de mijloc. Se teme de îmbătrânire şi face tot posibilul să fenteze trecerea timpului. În general aleargă după femei mult mai tinere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod