5 motive pentru care un bărbat înşală şi a doua oară!

Mulţi bărbaţi aflaţi într-o relaţie au  prostul obicei de a-şi înşela partenera. Nu trebuie scuzaţi, dar trăiesc într-o permanentă confruntare dintre instincte şi principii morale. De

Mulţi bărbaţi aflaţi într-o relaţie au  prostul obicei de a-şi înşela partenera. Nu trebuie scuzaţi, dar trăiesc într-o permanentă confruntare dintre instincte şi principii morale. De multe ori, primele câştigă. Dar, odată prinşi, îşi pun cenuşă în cap. Cu toate acestea o fac şi a doua oară. De ce?

Iată câteva motive pentru care un bărbat prins recidivează:

1. Uită. Asta zice el şi ar trebui crezut. Adică, aflat într-un anumit context favorabil, e luat de val şi uită pe moment ce a promis. Dacă te iubeşte cu adevărat va avea remuşcări şi există şanse să calce din nou pe bec.

2. O face pentru ca să se răzbune. Ori tu eşti supărată pe el, ori invers, dar acesta e modul în care se răcoreşte. De multe ori nu-ţi spune că a făcut-o pentru că se simte vinovat, dar dacă brusc îi trece supărarea ar trebui să intri la idei.

3. Pentru că nu a fost prins. E una dintre situaţiile cele mai des întâlnite. Ideea e că doar atunci când îl prinzi tu va fi pentru prima dată.

4. Pentru că i-a plăcut. Dacă face dragoste cu o altă femeie nu e atât de grav ca atunci când  o face cu aceeaşi femeie. Abia în acest caz relaţia e pe butuci.

5. Pentru că e nefericit. Cei mai mulţi bărbaţi cred că nefericirea trece cu o partidă de sex. Nu-i adevărat, dar, pentru ei, nu contează.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod