5 mici secrete prin care ne puteți face mai buni

Cred foarte mult că soliditatea unui cuplu se bazează şi pe simţul umorului. Odată cu trecerea timpului, mulţi dintre bărbaţi devin din ce în ce mai morocănoşi şi mai izolaţi. Au

Cred foarte mult că soliditatea unui cuplu se bazează şi pe simţul umorului. Odată cu trecerea timpului, mulţi dintre bărbaţi devin din ce în ce mai morocănoşi şi mai izolaţi. Au tendinţa să se concentreze numai pe serviciu şi pe pasiunea lor secretă - să zicem pescuit. Asta duce la înstrăinare. Partenera se simte părăsită şi nefericită.

Trebuie să ştiţi că tendinţa de izolare a bărbatului vine din faptul că nu se mai simte important în cuplu. Drama lui se accentuează dacă apar şi copiii.

Dintr-o dată se vede aruncat pe planul doi sau trei. Mai jos vă prezint cinci mici secrete pentru a înviora o relaţie amorţită:

1. Dacă-i place să pescuiască, nu ezitaţi să mergeţi cu el la pescuit. Luaţi şi copiii. Lăudaţi-l pentru micul peştişor pe care l-a capturat după o zi de stat cu băţul în baltă. Lăudaţi-l chiar dacă vi se pare ridicol. Ne place  şi nu ne prindem că o faceţi doar aşa din obligaţie.

2. Nu-i spuneţi niciodată că nu e suficient de romantic.

Cei mai mulţi dintre bărbaţi nu înţeleg la ce vă referiţi. Mulţi dintre noi au momente când fac gesturi frumoase pentru partenerele lor. Unii mai rar, alţii mai des - acela e tot romantismul. Mai mult n-o să găsiţi.

3. Cu cât îi arătaţi mai mult că-l iubiţi, cu atât va fi şi el mai tandru şi mai bun. Iubire, la bărbaţi, înseamnă în primul rând înţelegere pentru preocupările lui. Nu-l sufocaţi cu drăgălăşenii şi diminutive, nu le percepe.

4. Nu-l faceţi să depindă în totalitate de voi.

Cei mai mulţi dintre bărbaţi ţin la independenţa lor. Mai devreme sau mai târziu vor lupta să şi-o recucerească.

5. Mulţi dintre bărbaţi sunt obsedaţi de planificare. E indicat să vă abţineţi să distrugeţi planurile făcute în comun. Dacă vreţi o îmbunătăţire a unuia dintre ele faceţi sugestii, dar nu spuneţi niciodată că ştiţi mai bine cum vor sta lucrurile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod