5 mici amănunte prin care o femeie poate face un bărbat să se topească după ea

Cei mai mulţi bărbaţi iubesc în tăcere. Nu prea ştiu să-şi exprime sentimentele sau, de multe ori, le e teamă să o facă. Cei mai mulţi dintre bărbaţi nu observă particulrităţile unei

Cei mai mulţi bărbaţi iubesc în tăcere. Nu prea ştiu să-şi exprime sentimentele sau, de multe ori, le e teamă să o facă. Cei mai mulţi dintre bărbaţi nu observă particulrităţile unei femei. Nu sesizează când se vopseşte, când îşi face unghiile, când îşi schimbă culoarea rujului sau îşi ia o pereche nouă de pantofi.

Bărbaţii se îndrăgostesc de o femeie în ansamblu şi, mai ales, se îndrăgostesc de felul cum sunt iubiţi de o femeie. Da, poate sună aiurea, dar pe lângă felul în care arăţi, chestie care contează în prima săptămână de relaţie, apoi se obişnuieşte să arăţi bine, contează foarte mult cum îl iubeşti tu pe el.

Atenţie, cei mai mulţi bărbaţi sunt orgolioşi, dar, cu toate acestea, nu vor să fie sufocaţi cu dragoste.

Cel puţin, nu în public.

Iată 5 mici amănunte care preţuiesc enorm pentru un bărbat.

1. Când se află la volan, nu uita să-i spui că e cel mai bun şofer din lume. Că e cel mai sigur şi mai îndemânatic şofer lângă care ai mers vreodată. Ai grijă însă că se entuziasmează atât de tare că s-ar putea să te trezeşti rapid la 200 la oră. Aşa că pe lângă asta, spune-i că vomiţi din cauza vitezei. Bărbaţii urăsc să vomite cineva la ei în maşină.

2. După fiecare partidă de sex, nu uita să-i spui că a fost o experienţă unică pe care n-o vei uita niciodată.

Nu-ţi fie teamă că se va prinde că minţi. În acest domeniu, bărbaţii n-au niciun dubiu că sunt cei mai buni.

3. Chiar dacă nu o cere niciodată, spune-i măcar o dată pe lună că arată bine sau că s-a tuns mişto - un mic compliment legat de felul cum se prezintă. Ai grijă să fii credibilă și să nu abuzezi de astfel de complimente, mulți bărbați sunt suspicioși când vine vorba de asta, mai ales că nimeni nu le prea spune că sunt sexy.

4. Un bărbat respectă foarte mult o femeie care nu-l întreabă unde a întârziat cu o seară înainte.

Dacă ai suficientă tărie să nu-l întrebi, îți va spune singur. Dacă nu-ți spune, sigur a avut o întâlnire cu o altă femeie.

5. Nu-i spune că vrei să faci copii. Lasă-l să se hotărască singur. Copiii îl sperie mai mult decât căsătoria.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod