5 lucruri pe care femeile ar trebui să le evite de Sărbători pentru a fi linişte în cuplu

Cu ocazia Sărbătorilor, în cuplu apar tot felul de discuţii, de reproşuri care pot degenera în certuri. Sunt mai multe zile libere, iar femeile vor ca totul să fie perfect, atât în casă cât

Cu ocazia Sărbătorilor, în cuplu apar tot felul de discuţii, de reproşuri care pot degenera în certuri. Sunt mai multe zile libere, iar femeile vor ca totul să fie perfect, atât în casă cât şi în viaţa lor. Multe dintre ele au tendinţa să exagereze cu cererile adresate partenerului.

1. Nu-i amintiţi în fiecare zi că încă e post. Ştie foarte bine şi simte asta pe propria piele.

2. Evitaţi să-i spuneţi că bea şi mănâncă foarte mult. Şi lucrul ăsta îl ştie foarte bine, dar îşi promite că de anul viitor va ţine regim.

3.

Dacă vreţi să vă ajute la curăţenie, motivaţi-l cu promisiunea unei partide de sex memorabile. Evitaţi să strigaţi şi să-l apostrofaţi că trebuie să facă şi el ceva în casă.

4. Nu-i mai luaţi de Moş Crăciun tot un pulover, mai bine îi daţi banii de cadou şi-l lăsaţi să-i cheltuiască singur pe ce vrea. Probabil îi va pierde la pariuri.

5. Nu-i spuneţi că bradul pe care l-a cumpărat e strâmb, scurt, rar sau că e prea scump. Ştie şi el că nu există bradul perfect.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod