5 idei greșite ale femeilor despre bărbați

Încerc, cu timiditate, să demontez câteva prejudecăţi majore pe care femeile le au despre noi. Nu ştiu dacă voi reuşi, dar îmi fac datoria să vă las să pătrundeţi în mintea

Încerc, cu timiditate, să demontez câteva prejudecăţi majore pe care femeile le au despre noi. Nu ştiu dacă voi reuşi, dar îmi fac datoria să vă las să pătrundeţi în mintea întortocheată a unui bărbat oarecare.

1. Nu ne place atât de mult berea, dar apa e plictisitoare, cola nu ne îmbată, iar la vin, noi îl bem, iar pe voi vă doare capul.

2. Chiar dacă vi se pare respingătoare, burta e un semn de dragoste. E o declaraţie că vă suntem credincioşi. Ce altă femeie ar suporta abdomenul nostru deformat de grătare.

Să vă îngrijoraţi când ne apucă să mergem la sală nu când ne petrecem serile pe canapea.

3. Nu ne place să ne schimbăm hainele, în primul rând, pentru că nu ne place să le spălăm. În al doilea rând, nu ne pricepem nici la călcat. Aşa că ori umblăm cu haine curate, dar şifonate, ori călcate, dar mai puţin curate.

4. Ne emoţionăm la declaraţiile de dragoste, dar numai atunci când nu le facem noi. Şi, foarte important, ne exprimăm emoţiile ori prin nepăsare, ori luându-vă peste picior.

5.

Să ştiţi că încercăm din greu să fim tot ceea ce aţi visat când v-aţi îndrăgostit de noi, dar numai atunci când vrem să facem sex. Profitaţi la maximum de dorinţele noastre!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod