5 calități pe care un bărbat le caută la o femeie

De multe ori m-am întrebat ce fac unele femei diferit de celelalte de sunt atât de cuceritoare. Cei mai mulţi dintre bărbaţi nu pot da un răspuns exact, spun doar că s-au îndrăgostit de o

De multe ori m-am întrebat ce fac unele femei diferit de celelalte de sunt atât de cuceritoare. Cei mai mulţi dintre bărbaţi nu pot da un răspuns exact, spun doar că s-au îndrăgostit de o femeie din clipa în care au văzut-o. Ceea ce e o exagerare. Sunt foarte puţine aceste cazuri. În general, din prima clipă dorim sau nu o femeie, dar nu ne îndrăgostim.

1. Prima calitate pe care un bărbat o caută la o femeie e atitudinea pozitivă. Cred că e mai impresionat de zâmbetul unei femei decât de culoarea pantofilor.

2.

O a doua calitate pe care o preţuieşte e simetria. Asta nu e o prejudecată, aşa e construit creierul nostru, aşa percepem frumosul. O femeie slabă şi bine proporţionată ne transmite mesajul că e sănătoasă şi puternică. Şi reciproca e adevărată.

3. Felul  în care vorbeşte o femeie e decisiv. Un glas calm ne cucereşte automat. Cei mai mulţi dintre bărbaţi se sperie de femeile care vorbesc mult şi repede.

4. O femeie e cuceritoare şi dacă ştie să dea încredere. E vorba de acea artă secretă de a încuraja un bărbat doar din priviri.

5.

Deşi există prejudecata că bărbaţii nu ţin cont de inteligenţa unei femei, această calitate e foarte importantă în formarea unui cuplu. De inteligenţa partenerilor depinde forţa comunicării, iar fără comunicare un cuplu se prăbuşeşte. Orice cuplu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod