30 de femei care nu se mai epilează în ianuarie. Motivul pentru care își lasă părul de pe corp să crească și de ce sunt mândre de asta

Femei din toată lumea au renunțat să se mai epileze în luna ianuarie, acceptându-și părul natural


Laura speră să strângă 1.000 de lire sterline pentru programul educațional Body Gossip, care îi ajută pe tineri să își înțeleagă și să-și accepte aspectul fizic. Pe 4 ianuarie, ea a lansat campania, postând pe Instagram o imagine în care își arată părul de la subraț. "După câteva săptămâni în care m-am obișnuit cu asta, a început să-mi placă părul meu. Și a început să-mi placă și lipsa episoadelor inconfortabile în care trebuia să mă epilez", a scris ea.

Deși nu a stârnit numai reacții pozitive, tânăra spune că se simte eliberată. "Când am început să-mi las părul să crească, mama m-a întrebat dacă doar mi-e lene să mă mai epilez sau dacă vreau să demonstrez ceva. De ce trebuie să fim considerate leneșe dacă nu mai vrem să ne epilăm? Și de ce trebuie să demonstrăm ceva?", a scris Laura.

După ce a vorbit cu mama sa despre acest subiect, aceasta s-a alăturat campaniei, ceea ce e o provocare și mai mare pentru Laura. Campania pe care ea a declanșat-o a împărțit internetul în două tabere, multe persoane susținând demersul, în timp ce la fel de multe îl contestă.

Laura a ținut însă să precizeze că nu este o campanie a urii contra celor care nu acceptă părul natural. "Este un proiect încurajator pentru oricine pentru a înțelege mai multe despre viziunile lor și ale altora", a explicat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod