10 motive pentru care bărbații nu-și cer iertare

Mulţi dintre bărbaţi au prostul obicei de a nu-şi cere iertare atunci când greşesc. În multe cupluri, femeile îşi acuză partenerii că nu au pic de inimă pentru că ”ai lipsit toată

Mulţi dintre bărbaţi au prostul obicei de a nu-şi cere iertare atunci când greşesc. În multe cupluri, femeile îşi acuză partenerii că nu au pic de inimă pentru că ”ai lipsit toată noaptea, te-ai îmbătat şi nici măcar nu ţi-ai cerut iertare”.

Trebuie să ştiţi că cei mai mulţi ar face-o, dar sunt câteva obstacole peste care nu pot să treacă. Iată zece dintre ele:

1. Nu consideră că au greşit.

2. Nu găsesc momentul potrivit.

3. Le e teamă că nu vor mai fi luaţi în serios niciodată.

4.

Le e greu să descopere exact cu ce au greşit din noianul de acuze.

5. Au senzaţia că femeile uită la fel de repede ca şi ei şi se tem să nu le reamintească din nou de povestea care a provocat atâta supărare.

6. Simt că iertarea nu rezolvă nimic. Pedeapsa e aceeași.

7. Nu știu ce cuvinte să spună. Nu sunt siguri că ”nu se va mai întâmpla niciodată” și atunci nu pot să spună: ”Iartă-mă! S-ar putea s-o fac și data viitoare!”

8. Dacă-și cer iertare se așteaptă să fie iertați, dar știu din experiențele anterioare că asta nu se întâmplă niciodată.

Cel puțin, nu în primele 24 de ore.

9. Mulţi consideră că a cere iertare e o pierdere de vreme, mai ales în cazul în care chiar şi ei consideră că au greşit.

10. Cearta îi oboseşte peste măsură şi au senzaţia că dacă scot un cuvânt începe iar scandalul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod