Summer Zervos, femeia care îl poate înfunda pe preşedintele SUA: Ea îl acuză pe Trump de agresiune sexuală

O fostă participantă la show-ul de televiziune „The Apprentice“ îl citează în instanţă pe Donald Trump pentru agresiune sexuală.

Potrivit NBC News, o fostă participantă la emisiunea "The Apprentice/Ucenicul" care îl acuză pe Trump de agresiune sexuală comisă în trecut a înaintat o citaţie în instanţă pe numele acestuia. Ea a cerut să fie depuse la tribunal toate documentele referitoare la "orice femeie care a susţinut că Donald Trump a atins-o în mod nepotrivit", relatează NBC News.

Buzzfeed News a semnalat în premieră existenţa citaţiei care vizează companiile lui Trump, echipa care a condus campania electorală a acestuia şi orice directori, parteneri, manager, angajaţi, avocaţi, agenţi, angajaţi şi reprezentanţi de orice natură ai actualului preşedinte ale Statelor Unite.

Cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile din 2016, Summer Zervos, o fostă participantă la show-ul de televiziune "The Apprentice/Ucenicul", a susţinut că Trump a încercat în trecut să o sărute şi să o atingă în mod nepotrivit, fără consimţământul ei.

Aceasta a pretins că Trump a sărutat-o şi "şi-a împins" organele genitale spre ea. Episodul ar fi avut loc la Beverly Hills Hotel, în 2007.

Declaraţia sa a survenit după difuzarea, în octombrie 2016, la emisiunea "Access Hollywood", a unei înregistrări din 2005 în care Trump făcea referire la comportamentul său abuziv în raport cu femeile: "Când eşti un star, te lasă să faci ce vrei. Poţi să le faci orice. Trage-le de (...). Poţi să faci ce vrei".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod