Studenta care a ucis 100 de terorişti ISIS. Islamiştii au pus recompensă de un milion de dolari pe capul ei

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Septembrie 2017

ISIS
Joanna Palani a luptat în Irak şi în Siria şi a ucis peste 100 de terorişti. Acum islamiştii sunt pe urmele ei


Joanna a luptat ca lunetist. Contribuţia sa a fost esenţială pentru victoriile obţinute împotriva islamiştilor. Cu o ambiţie nemaivăzută, ea şi-a perfecţionat continuu eficienţa tragerilor şi a devenit o combatantă de temut, dar şi o ţintă la rândul ei.

"Ca lunetist eram în prima linie chiar şi nouă zile la rând. Trebuie să rămâi neobservat şi să ai foarte multă răbdare. Trebuie să fii concentrat. Nu ai voie să-ţi pierzi concentrarea niciun moment", a povestit ea.

Eroismul şi determinarea sa au atras atenţia autorităţilor daneze, dar nu aşa cum ne-am aştepta.
În septembrie 2015, la întoarcerea în ţară, ea a fost arestată şi dusă la Vestre Fængsel, cea mai mare închisoare din Danemarca, iar paşaportul i-a fost reţinut. A stat trei luni după gratii, apoi a fost eliberată, dar paşaportul tot nu i-a fost returnat, ca să nu mai poată ieşi din ţară.


Joanna Palani spune că e privită ca o teroristă în ţara sa şi este nevoită să se ascundă şi să-şi schimbe des locul în care stă ca să nu fie descoperită de ISIS.
"Îmi pare rău că am încălcat legea dar nu am avut de ales atunci", a explicat ea. "Cei pentru care eu mi-am riscat viaţa se bucură de libertate. Nu mă aşteptam să pierd chiar tot pentru că am luptat pentru libertate şi pentru oameni", a mai spus tânăra.


Foto: Daily Mail

 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Mocanu Aurel pe 3 Mai 2017, 17:44
  Pentru cei care au comentat impotriva studentei - luptatoare

  Luptatorii ISIS lupta corect? Nu folosesc arme cu luneta? Nu folosesc crima si teroarea in forme neimaginate pana acum? Voi, acesti comentatori sunteti doar niste gica contra cu chiloti ingalbeniti...

  1
  0

 • Belphegor pe 16 Apr 2017, 11:17
  Eroină???

  Nu este nimic eroic în a sta la cîteva zeci sau sute de metri și ai trage cuiva un glonte în cap. Cu un antrenament adecvat și un copil de 14 ani poate face asta... sau un handicapat mintal. Nu o mai ridicați atîta în slăvi , nici nu vreau să mă găndesc ce va păți atunci cînd va fi prinsă.... pe bună dreptate din punctul de vedere al inamicilor ei... Sper să o mierlească înainte de a fi prinsă vie.

  0
  2

 • xyz pe 10 Feb 2017, 21:02
  publicitate

  Acestea nu sunt lucruri de dat in public; conflictul este in derulare si pana la a deveni istorie mai va... Ceea ce nu se înțelege este de ce o plimbați la vedere? Cine vrea sa scape de ea? Ce siguranță are pe strada? Isi caută si ea un lunetist?

  6
  2

 • gege pe 10 Feb 2017, 18:26
  DEMO

  Lupta entru democratie :))))))))))))

  0
  0

 • Adriana pe 10 Feb 2017, 16:23
  bravo ei!

  Fata asta nu-i o crinimala cum o numeste fricosul/fricoasa far' de numeXD pur si simplu le da o lectie tuturor despre cum trebuie sa fie cu criminalii astia.Ce?Sa te duci cu flori si bomboane la ei cand ei omoara copii si femei?Acum marea majoritate a oamenilor se ascund in spatele unei imagini de pacifisiti pentru ca le e frica si ii numesc pe cei care aduc justirie in lume criminali.Ma gandesc si eu,daca ar fi fost un razboi si tata-so sau frate-su al astuia fara nume s-ar fi dus la razboi si ar fi omorat pe careva,oare tot asa ar fi fost cu gura mare?Oare ar fi zis de ei ca-s criminali?

  3
  0

 • Marius pe 10 Feb 2017, 15:44
  Asemanare

  Buna ziua, Daca ar tunde-o, ai zice ca e leita Ana Maria Prodan

  1
  0

 • sami pe 10 Feb 2017, 15:24
  pentru domnul/doamna Nume

  Domnule/doamna Nume...la o asa prostie pe care ai scris-o, te inteleg ca nici eu nu mi-as da numele. Mai informeaza-te cu privire la ceea ce face ISIS. Daca nu stii, iti fac un rezumat: executii pentru orice alta credinta decat islamul, abuzuri asupra copiiilor, violuri (mai ales a copiilor), torturi greu de imaginat...nu mai continui ca mi se face rau. Ceea ce a facut aceasta femeie a fost nimic altceva decat sa incerce sa salveze din victimile acestor porci...mai informeaza-te inainte sa scrii asemenea prostii.

  3
  0

 • Nicula Bagiu pe 10 Feb 2017, 14:08
  Luptătoarea.

  Pentru cel care nu își dă numele...Cineva trebuie să facă și treburile murdare din lumea asta...Se pare că altă soluție nu este decât să omori...Poate te duci tu să-i convingi cu vorba bună să nu mai omoare oameni nevinovați să nu mai violeze etc...Dacă toți ar sta deoparte ca tine ne putem trezi cu ei în pragul ușii ...Mai mai bine omoară-te tu...

  5
  0

 • ioana pe 10 Feb 2017, 13:43
  :)

  suuuper tare!!!!! toata admiratia

  3
  0

 • Nume pe 10 Feb 2017, 11:45
  Subiectul comentariului

  Indiferent pe cine a omorat, tot crima e. A devenit o criminala mintindu-se ca face un lucru bun pentru omenire. E ca si cum ai zice ca nu e furt daca furi de la un hot.

  7
  26

 • CALIN MANTA pe 10 Feb 2017, 10:57
  Joanna Palani

  Nu vine si in Romania..ca i dam de lucru,...

  27
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod