X Factor: Diseară are loc a doua gală LIVE, de la ora 21.45

Sâmbătă seară i-am urmărit pe cei 12 finalişti, în prima gală live X Factor, urcând pe cea mai mare scenă de sticlă din România şi făcând un show total, cu interpretări vocale reuşite şi coregrafii de senzaţie. Cei 12 finalişti au încercat să convingă publicul că merită să fie votaţi.
Sâmbătă seară  i-am urmărit pe cei 12 finalişti, în prima gală live X Factor, urcând pe cea mai mare scenă de sticlă din România şi făcând un show total, cu interpretări vocale reuşite şi coregrafii de senzaţie. Cei 12 finalişti au încercat să convingă publicul că merită să fie votaţi.

Telespectatorii îşi pot vota preferaţii până diseară, când va avea loc a doua gală X Factor, de la ora 21.45, în cadrul căreia vor fi dezvăluite numele celor doi finalişti, care au obţinut cele mai puţine voturi.
Acei concurenţi, aflaţi în pragul eliminării, vor avea ocazia să interpreteze o melodie de salvare. Cel care va reuşi să impresioneze juriul cu interpretarea lui, va  primi şansa de a merge mai departe şi va scăpa, pentru moment, de eliminare.

Dă click aici pentru a-i descoperi pe cei 12 finalişti şi modul în care îi poţi vota!

Credit foto: xfactor.a1.ro
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • amalia pe 20 Nov 2011, 23:04
    dezamagire

    In ciuda faptului ca totusi concurentii sunt buni, piesele alese nu sunt tocmai potrivite pentru toti, uneori chiar ii dezavantajeaza.Ce ma dezamageste insa cel mai mult este prezentarea concursului mult mai dezastruoasa decat prestatia concurentilor.Razvan si Dani, doi care nu spun nimic," fara sare si piper, fara o gluma buna, fara zambete, fara spectacol. In comparatie, "Vocea Romaniei" este un concurs mult mai bun din toate punctele de vedere: jurizare buna, profesionista, prezentare minunata, concurenti buni cu piese superbe. Asa ca, X Factor s-a dovedit un concurs de interese stupide, de ambitii prostesti unde se promoveaza "fitele" sau asa zisul "modernism" si nu talentul muzical.

    0
    1

  • LittleMissSunshine pe 30 Oct 2011, 21:55
    -_-

    Cea mai nasoala emisiune de acest gen....Mai degraba m-as uita pe Taraf decat la X Factor.Si faza ai cand fac un "x" cu mainile e cea mai naspa chestie.Parca sunt din ceva fratie dinaia =))

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod