X Factor: Audiţiile s-au încheiat. Începe tabăra de pregătire!

9 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
X Factor: Audiţiile s-au încheiat. Începe tabăra de pregătire!

Sâmbătă seară a fost difuzată cea de-a cincea ediţie a emisiunii X Factor, prezentată de Răzvan şi Dani şi jurizată de Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sana. Am urmărit ultimul episod de audiţii, căci de săptămâna viitoare va începe, la Bucureşti, “Boot camp” sau tabăra de pregătire.

Aici concurenţii vor fi triaţi, în funcţie de progresul pe care îl fac.

În boot camp ajung cei care au fost selectaţi în urma audiţiilor şi au demonstrat că au voce şi pregătire în domeniul muzical.


În ediţia de sâmbătă seară (8 octombrie) pe scena X Factor au urcat oameni talentaţi cu poveşti de viaţă emoţionante, care au ridicat publicul şi juriul în picioare, dar şi aşa-zişi amatori în domeniul muzicii, care au stârnit hohote de râs.


Mihai Morar, alt membru al juriului care a plâns la X Factor


Dacă săptămâna trecută, Paula Seling a fost cea care nu şi-a putut stăvili emoţiile, iată că acum Mihai Morar a fost impresionat de un concurent până la lacrimi. Adrian Barbu a cântat excepţional melodia “Home”, interpretată de Michael Buble, şi a stârnit ropote de aplauze în public.

Juriul a spus hotărât trei de Da, iar Adrian a plâns ca un copil atunci cand a fost acceptat. Nici Mihai Morar nu şi-a putut abţine lacrimile, fiind profund impresionat de modestia şi talentul concurentului.


Vezi video aici!

Scena X Factor, podium pentru domnişoare


Unele domnişoare au încercat să impresioneze prin formele de invidiat, dar n-au reuşit altceva decât să-i amuze pe cei din juriu.


Vezi video aici!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod