VIDEO. Întâlnirea dintre Monica Columbeanu şi Irina în casa de la Izvorani

După mai bine de două ore, Monica a reuşit să intre în casa de la Izvorani pentru a-şi recupera fetiţa. Vezi imagini emoţionante!

 După mai bine de două ore, Monica a reuşit să intre în casa de la Izvorani pentru a-şi recupera fetiţa. Vezi imagini emoţionante care au fost obţinute de www.stirileprotv.ro!

 

Monica Columbeanu a stat vineri, 15 aprilie, mai multe ore la poarta fostei sale reşedinţe de la Izvorani, pentru a-şi primi fiica. În ciuda ordinului judecătoresc, Irinel Columbeanu a refuzat să-i încredinţeze fiica soţiei sale, fiind necesară întervenţia poliţiei.

După ce executorul judecătoresc a încercat, pe cale amiabilă, să o ia pe Irina de la Irinel Columbeanu pentru a o încredinţa mamei sale, acţiune soldată cu eşec, autorităţile au decis intervenţia pentru a pune în executare hotărârea judecătorească.

Poliţia a spart poarta reşedinţei de la Izvorani, moment în care Monica a intrat în curte şi a alergat spre casă.
 
O ambulanţă a sosit la Izvorani, pentru că Irina este bolnavă de rujeolă şi este mai bine ca micuţa să fie transportată la apartamentul Monicăi însoţită de medici. Avocatul Irinei a declarat pentru Realitatea TV că Irinel s-a împotrivit până în ultima clipă, încercând chiar să o ascundă pe fetiţă.

Vezi video AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod