Video: Huidu se reface!

Şerban Huidu s-a întors în emisiunea care l-a consacrat - "Cronica Cârcotaşilor", la fel de glumeţ, dar cu câteva kilograme în minus după accidentul îngrozitor pe care l-a suferit la schi la sfârşitul anului trecut.

Şerban Huidu s-a întors în emisiunea care l-a consacrat - "Cronica Cârcotaşilor", la fel de glumeţ, dar cu câteva kilograme în minus după accidentul îngrozitor pe care l-a suferit la schi la sfârşitul anului trecut.

Cu toate că a stat doar câteva minute la masa pe care o împarte cu colegul şi prietenul său Mişu Găinuşă, el a părăsit platoul glumind că are treabă şi că pleacă în vacanţă, la schi.

"Eu plec în vacanţă. În plin sezon al emisiunii, eu plec la schi. Paaa, paaa, descurcă-te", i-a spus Şerban lui Găuinuşă.



Cu toate că Şerban nu pare să-şi fi revenit complet, starea lui este vizibil îmbunătăţită în comparaţie cu ceea ce am văzut în primele fotografii de după accident, care au fost făcute acum aproape o lună în studioul KissFm. Se pare că recuperarea lui a dat roade şi că vestitul cârcotaş începe să se simtă din ce în ce mai bine. Vezi în galerie poze de la emisiunea de miercuri seară (sursa foto: www.showbiz.ro)

 

Bebeluşa Oana i-a ţinut locul lui Huidu


Oana Ioniţă, fosta bebeluşă este cea care l-a înlocuit pe Şerban în postura de co-prezentator. Ea s-a întors din Spania special pentru această ediţie a emisiunii, apărând pe micul ecran pentru prima dată de când a devenit mămică.

 

Riscuri mai mari în următoarele 6 luni


Posibilitatea unor traume ulterioare nu este niciodată exclusă de medicii neurochirurgi, de aceea pacientul trebuie să fie urmărit foarte atent de către familie pentru a se constata apariţia unor simptome care necesită supraveghere medicală. Aceste simptome pot să apară în primele 6 luni de la momentul accidentului, după care riscul de complicaţii scade foarte mult, ne spune Fery Stoica, medic primar neurochirurg la Spitalul de Urgenţă „Bagdasar Arseni” din Capitală.

"Paleta simptomelor care pot să apară în urma unui traumatism cranian este una foarte largă, de la nimic la lucruri foarte grave de ordin neurologic sau psihologic.

De exemplu, pot să apară dificultăţi de concentrare, memorare sau vorbire, în funcţie de localizarea traumatismului la nivelul creierului şi intensitatea lui", explică specialistul.

Potrivit medicului Fery Stoica, vârsta pacientului este extrem de importantă, deoarece cu cât este mai tânăr cu atât recuperarea este mai bună şi de cele mai multe ori fără sechele. "La vârsta adultă (30-45 ani) recuperarea în urma unui traumatism cranian este bună, dar creierul nu se reface întotdeauna la fel de bine şi pot să apară sechele neurologice sau de ordin psihologic", spune medicul primar neurochirurg Fery Stoica.

Vezi AICI pozele de la Kiss FM, primele apărute după accident

 



10 Martie 2011
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 10 Mar 2011, 16:24
    revenirea lui serban huidu

    Incep prin a spune: "BINE AI REVENIT PE MICILE ECRANE ,SERBAN!".Ma bucur foarte mult ca Serban isi revine si ii doresc din tot sufletul sa se refaca complet,sa nu ramana cu sechele. Imi pare sincer rau pentru cele intamplate si nu ii doresc nimanui asa ceva.Este groaznic ceea ce s~a intamplat.Sa t~i se schimbe viata dupa cateva secunde, sa devii un alt om,practic Huidu s~a nascut a doua oara,este ca un copil.Ma gandesc cum se simte familia lui acum,cum se simt copii lui,dar el?groaznic,cred ca nici acum nu le vine a crede ce s~a intamplat.L~am vazut aseara la Carcotasi si am inceput sa plang,nu imi vine sa cred ca dintr~o data sa ajungi in starea aceasta. Huidu si Gainusa vor ramane in mintile noastre,"motorul Carcotasilor". Dumnezeu sa aiba grija de el! .

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod