VIDEO. Dansez pentru tine - 15 aprilie: Lavinia Pârva şi Costin Sforaru, condamnaţi la duel

Perechile formate din Lavinia Pârva cu Decebal Negoiţă şi Costin Sforaru cu Mădălina Corduneanu au fost condamnate la duel în prima ediţie a noului sezon "Dansez pentru tine".

Perechile formate din Lavinia Pârva cu Decebal Negoita si Costin Sforaru cu Madalina Corduneanu au fost condamnate la duel în prima editie a noului sezon "Dansez pentru tine".

Costin Sforaru a suferit o întindere de muschi la primul dans, iar la al doilea a fost nevoit sa danseye în picioarele goale pentru a atenua durerea.

Lavinia Pârva care la repetitii si-a fisurat o coasta si spunea ca nu o mai supara, se pare ca a întâmpinat o problema la un picior.



Lavinia Pârva si Decebal Negoiţă
Cei doi lupta pentru ca fiul lui Decebal sa învinga boala de care sufera. Acesta s-a nascut cu un cromozom în plus, cu Trisomia 21 - sindrom Down. Vladut, a mai fost diagnosticat si cu o malformatie la inima, iar la vârsta de 9 luni a fost operat pe cord la Cluj.

Costin Sforaru şi Mădălina Corduneanu
Madalina Corduneanu viseaza sa-si ajute mama bolnava care a avut o viata de cosmar. Casatorita un un barbat alcoolic, tatal Madalinei nu a avut serviciu si îsi agresa sotia zilnic.
Chiar si când era gravida a lovit-o cu brutalitate. Au fost zece ani de teroare pentru Madalina si mama ei: "Îmi aduc aminte ca într-o zi când eram la gradinita m-a batut... si eram asa, ca de vata, ca nici nu puteam sta pe pat. A doua zi la gradinita mama m-a îmbracat cu ciorapei albi ca sa nu mi se vada vânataile de pe picioare. La scoala aveam note numai de FB. În clasa a III-a am luat un Bine si m-a batut de mi-au sarit ochelarii si au zburat pe geam".

Pe primul loc s-a situat perechea Roxana Ionescu si Stefan Rebeja (VIDEO)


Locul doi - Corina Bud si Eduard Vasile
Locul trei - Cove si Claudia Raea
Locul patru - Corina Caragea si Stefan Gheorgiu
Locul cinci - Augustin Viziru si Aurora Tonea
Locul sase - Florin Piersic Jr. si Alina Atodiresei
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod