Update: Ultima înregistrare a lui Michael Jackson

Cu doar o lună înainte să moară, pe 10 mai 2009, Michael Jackson a fost înregistrat în timp ce era sub efectul Propofolului. Ieri, 27 septembrie, a avut loc o nouă audiere în procesul medicului Conrad Muray, cel acuzat că ar fi vinovat de moartea Megastarului Michael Jackson.

Cu doar o lună înainte să moară, pe 10 mai 2009, Michael Jackson a fost înregistrat în timp ce era sub efectul Propofolului. În înregistrare, Michael mărturisea planurile pe care le avea pentru viitor.

El intenționa să construiască cel mai mare spital din lume, cu banii pe care urma să-i strângă din concertele pentru care se pregătea intens.

Ieri, 27 septembrie, a avut loc o nouă audiere în procesul medicului Conrad Muray, cel acuzat că ar fi vinovat de moartea Megastarului Michael Jackson. În deschiderea procesului, procurorii au făcut publice o serie de fotografii care îl înfățișează pe artist mort, pe patul de spital.

În plus, există o fotografie cu locul în care a fost găsit mort Michael Jackson.


 

Procurorul a mai adus drept probă şi o înregistrare audio în care Michael Jackson vorbeşte sub influenţa medicamentului halucinogenic Propofol, folosit în general pentru anesteziile totale. David Walgren spune că doctorul vedea cu ochii lui ce efect avea medicamentul asupra pacientului său şi ar fi trebuit să nu i-l mai administreze, informeaza Gandul.
 
Conrad Murray este acuzat de neglijență și ucidere din culpă, după ce nu i-ar fi acordat cântărețului îngrijirile medicale de care acesta avea nevoie.
 
Între timp, susținători ai doctorului și ai familiei Jackson protestau în față clădirii, cerând aflarea adevărului.
 
Regele muzicii pop a decedat pe 25 iunie 2009, din cauza unei doze letale de Propofol.

Foto: ABC news

27 Septembrie 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod