Un finalist la "Românii au talent" a ucis în 2002 un copil

Clujeanul Emil Luca a împuşcat în cap un băiat de 13 ani şi a scăpat cu un an de puşcărie. Cel care împreună cu soţia lui au uimit publicul la concursul „Românii au talent", cu cele 400 de piruete, este fostul primar al comunei Feleacu, judeţul Cluj.
Clujeanul Emil Luca a împuşcat în cap un băiat de 13 ani şi a scăpat cu un an de puşcărie. Cel care împreună cu soţia lui au uimit publicul la concursul „Românii au talent", cu cele 400 de piruete, este fostul primar al comunei Feleacu, judeţul Cluj.

Acesta a făcut aproape un an de închisoare pentru ucidere din culpă, braconaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiei.

La 15 aprilie 2002, pe când se afla la vânătoare cu un consătean, bărbatul a împuşcat în cap un copil în vârstă de 13 ani.

"Zsolt aduna iarbă pentru iepuri când s-a întâmplat.
Am auzit cu urechile mele trei împuşcături, apoi Emil a trecut pe lângă mine şi nu mi-a zis ce s-a întâmplat", a declarat pentru click.ro Ecaterina Varadi (63 de ani), mama băiatului împuşcat.

Emil Luca a fost condamnat printr-o hotărâre definitivă a Curţii de Apel Cluj la patru ani şi şase luni de închisoare, dar a fost eliberat condiţionat la 4 aprilie 2003.

Emil Luca însă crede că s-a achitat pentru accidentul din 2002.
„Le-am făcut înmormântarea. De înviat, nu-l pot învia. Mi-au cerut sute de milioane de lei. Am zis că mai bine fac puşărie", a declarat Emil Luca.


Şi soţia, parteneră de dans în concurs, ia apărarea bărbatului. „Şi-a ispăşit pedeapsa. Ne-a marcat pe toţi accidentul acela, dar viaţa merge mai departe. După cele petrecute atunci ne-am şi retras, nu am mai dansat ani buni. Dar la concurs am mers pentru că au insistat copiii", a spus şi Viorica Luca.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabriela pe 5 Apr 2011, 21:39
    :-j

    sincer , de prima oara cand l`am vazut nu mi`a placut ceva la el.. imi insufla ceva ciudat ... ar trebui descalificat ... in legatura cu cei care l`au lasat sa treaca mai depparte... nu se pot interesa de viata privata a acestor concurenti ce s`au calificat ? mi se pare o greseala majora

    1
    0

  • AnaMandy pe 5 Apr 2011, 21:33
    slab

    Ce om, inteleg ca e accident dar daca era om si nu caine, macar pt a-si spala constiinta , facea naibii puscarie atat cat trebuia sa faca, si cu declaratia aia ce e : ca mai bine facea puscarie decat sa le dea banii, eu ii dadeam foc, cum sa spuna asa ceva.Doamneee fereste.La concurs pe mine nu ma impresioneaza oricum, nu doar ca am citit articolul asta, nici inainte nu ma impresionau.Bravo ca se poate invarti doamna respectiva pana la loc comanda, dar eu ma ametesc doar uitandu-ma la ea, in plus ma plictisesc inainte sa apuc sa fiu uimita, ala nu e talent...e poate o abilitate, sau nu stiu cum sa-i spun.Sper sa iasa din concurs, cred ca vor iesi, am incredere in membrii juruiului, dar mai ales in Mihai Petre care e foarte obiectiv si bine face.

    2
    0

  • Mely pe 5 Apr 2011, 18:21
    :|

    Pai are dreptate omul, ce poate sa faca? Cu siguranta nu l-a inpuscat pt k asa a vrut. Astfel de accidente se mai intampla. Si cei doi danseaza foarte bine. De ce sa nu se afirme?! Asta nu inseamna k e un criminal sau k nu mai are voie sa arate ce stie. Ba chiar e demn de respect! Dar fiecare cu parerea lui...

    1
    2

  • elena_smile pe 5 Apr 2011, 13:09
    doamne!!!

    nu m-a uimit piruetele lui sau ma rog ale ei...dar acum ca am aflat ca a impuscat un copil..doamne! oricum nu meritau sa ajunga in finala..ar trebui sa ii descalifice!!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod