Un dezaxat provoacă România: „Gheorghe Dincă, te respect pentru ce ai făcut!“

Mesajul video oribil postat de un tânăr pe YouTube este o ofensă la adresa memoriei celor două fete ucise de criminalul din Caracal, la adresa familiilor îndurerare și a tuturor oamenilor buni din țara asta. Românii cer Poliției să se autosesize.

Mulți dintre noi ne-am întrebat, după moartea șocantă a celor două adolescente, victimele criminalului Gheorghe Dincă, dacă este posibil ca o asemenea tragedie să se repete în condițiile în care funcționează autoritățile din România. Și, din păcate, nu găsim argumente care să ne facă să credem că vom fi în siguranță. N-au trecut decât câteva zile de când a explodat cazul de la Caracal și deja avem o dovadă clară că printre noi trăiesc tot felul de dezaxați și că aceștia au devenit tot mai agresivi, în timp ce instituțiile statului se încurcă între ele.

În mod șocant, criminalul din Caracal are un susținător.

Cel puțin unul, declarat. Gheorghe Dincă e susținut de un tânăr care se autointitulează "Vin Diesel de România". Utilizatorul Samin Roby a postat pe YouTube o înregistrare video în care folosește un limbaj trivial la adresa fetelor ucise de Gheorghe Dincă și declară că îl respectă pentru faptele lui.

Despre Luiza Mihaela Melencu, fata dispărută în luna aprilie, omorâtă și ea de același șofer de ocazie, Samin spune că era o prostituată trimisă de părinții ei "la produs" în străinătate și că Dincă a făcut foarte bine că a omorât-o fiindcă "nu merita să trăiască".
Ba mai mult, în clipul postat înainte ca mecanicul auto să recunoască faptele, acesta îl sfătuiește să nu recunoască nimic și "să meargă pe burtă", relatează Fanatik.

Mesajul lui revoltător nu poate fi relatat pe larg, iar înregistrarea video cu o durată de cinci minute este aproape imposibil de urmărit până la capăt.

Cu un evident dezechilibru psihic, Samin Roby își propagă ideile oribile pe o platformă de conținut video care a adoptat o politică de descurajare a imaginilor și mesajelor violente și pro-violență.
Luni, la ora 11.15, înregistrarea extrem de ofensivă avea peste 1.170 de vizualizări și încă putea fi urmărită pe YouTube. Cinci minute mai târziu, rețeaua solicita confirmarea vârstei utilizatorilor pentru a putea urmări imaginile.

Înregistrarea acestui "Vin Diesel de România" a stârnit un val de reacții dure. Câțiva utilizatori au anunțat că vor sesiza Poliția și au scris înfuriați că acesta ar trebui arestat, iar alții consideră că ideile sale care împrăștie ură și incită la violență sunt un indiciu puternic că acesta ar putea deveni un criminal în serie.

Poliția și DIICOT au, în acest moment, suficiente probe pentru a-l încadra pe autorul acestei înregistrări la instigare la ură, instigare la violență și pentru ofensă adusă autorității.

Se va întâmpla acest lucru? Și cât va dura?

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod