Tragedia care a îndoliat două familii puternice: Moștenitoarea dinastiilor Goldsmith și Rothschild a murit la doar 15 ani

Iris Annabel Goldsmith a murit luni, într-un accident petrecut la ferma familiei, în Somerset, Anglia. Ea era moștenitoarea celor mai puternice familii din lume, Goldsmith și Rothschild.

Omul de afaceri Ben Goldsmith și fosta lui soție, Kate Rothschild, sunt devastați de pierderea suferită luni: fiica lor, Iris Annabel, și-a pierdut viața într-un accident petrecut la ferma familiei. Mai multe echipaje de ambulanță au fost chemate de urgență la reședința din satul North Brewham, Somerset, a familiei.

Potrivit primelor informații obținute de presa britanică, fata a murit după ce un vehiculul folosit pentru explorarea pădurilor, cu care ea se deplasa, s-a răsturnat.

Vehiculul de teren în care se afla Iris împreună cu o prietenă este folosit în general de pădurari și de fermieri. O combinație între un ATV și un jeep, acesta are tracțiune 4x4 și un cadru metalic de protecție menit să le ofere protecție pasagerilor în cazul răsturnării.

Un purtător de cuvânt al poliției din Avon & Somerset a confirmat moartea fetei și a adăugat că nu este vorba despre un deces produs în condiții suspecte. O anchetă va di deschisă în următoarele zile.

"Este cel mai oribil accident.
Iris era ca un foc de artificii - o fată încântătoare. Toți cei din familie o adorau. Era o companie frumoasă, încântătoare, inteligentă și minunată, de departe cea mai adorabilă persoană pe care o puteai întâlni. Ben și Kate sunt complet devastați. Ei sunt stupefiați și uniți în durere. Iris căpătase căldura lui Ben și carisma boemă a lui Kate. Toată familia s-a strâns în jurul lui Ben și Kate"
, a declarat un membru al familiei, citat de Daily Mail.

Cineva care locuiește în zonă a dezvăluit pentru ziarul britanic: "Toți cei care au auzit ce s-a întâmplat sunt devastați.
Am auzit că Iris a murit într-un accident cu un vehicul pe un teren de lângă fermă. Este fata lui Ben Goldsmith și a fostei lui soții, Kate Rothschild. Tot satul a fost afectat de asta, vă puteți imagina. Inimile noastre sunt alături de părinți și de familie. E un moment foarte delicat."


Iris Anabel era moștenitoarea unora dintre cele mai puternice familii din Marea Britanie și din lume, dinastiile Goldsmith și Rothschild. Cele două linii de sânge ale aristocrației britanice au averi de miliarde de lire sterline și exercită de mai multe decenii o puternică influență în economia și politica țării lor, dar și pe plan extern.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod