Teo Trandafir: Scrisoare de pe patul de spital

Pentru prima dată de la internarea sa în spital, Teo Trandafir transmite publicului din România gândurile sale. Vedeta a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.
Pentru prima dată de la internarea sa în spital, Teo Trandafir transmite publicului din România gândurile sale. Vedete a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie. Diagnosticul medicilor de la AKH a fost acela de pancreatită severă. Teo Trandafir a suferit două intervenţii chirurgicale, în 24 februarie, respectiv în 25 martie, pentru înlăturarea unor noi urme de necroză şi ţesut infectat din abdomen, medicii precizând marţi că sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei stării sale de sănătate.

Iată ce are de transmis vedeta prin intermediul unei scrisori deschise publicată de Mediafax:



"Dragii mei,

După două luni de tratament medical şi două operaţii, încerc să-mi adun puterile, să pot scrie câteva rânduri, pentru că mi-e tare tare dor de prietenii mei. Mi-e dor de casă, de studenţii mei, de oamenii care zilnic îmi trimit scrisori sau postează pe adresa mea de facebook, iar eu încă nu mă simt în putere să le răspund tuturor.

Aş vrea să pot să-i văd pe toţi, să-i strâng în braţe şi să le mulţumesc că mă susţin.
Vreau ca fiecare dintre aceşti oameni la care mă gândesc acum, prieteni care de-a lungul anilor mi-au fost aproape sau oameni care pur şi simplu mi-au apreciat munca, să ştie că mă gândesc cu drag la ei. Vreau să ştie că, indiferent de faptul că nu-i pot primi aici, în rezerva de la Viena, nu înseamnă nici că sunt prizoniera medicilor, nici că nu doresc să văd pe nimeni. Pur şi simplu evoluţia imprevizibilă a bolii nu mi-a permis să fac asta.

Sunt un om luptător şi fiecare încurajare a lor îmi dă forţă, mă umple de energie. Recunosc că mă amărăşte faptul că încă nu am puterea să răspund fiecărui om care mi-a trimis o vorbă bună. Pentru asta vreau să-mi cer scuze tuturor celor care au încercat să ia legătura cu mine, celor care au vrut să mă ajute în orice fel, pentru că nu am avut încă energia să le răspund cu aceeaşi căldură.

Aş vrea să le mulţumesc tare mult şi tuturor ziariştilor, unii foşti colegi şi prieteni, care au înţeles să nu facă din una dintre cele mai dificile perioade ale vieţii mele un subiect de cancan, o marfă bună de vândut bine pe piaţă.
Sunt mulţi jurnalişti care au înteles că, în acest caz, sărăcia informaţiilor picante şi lipsa speculaţiilor nefondate ajută un om să treacă peste un moment greu.

Aici în Spital n-am fost în dispoziţia de a urmări presa constant, însă îmi doresc tare mult ca Maia, fiica mea, să nu se sperie când deschide televizorul şi află informaţii despre mine.

Sunt un om care cunoaşte bine mass-media. Ştiu cât de greu e să alegi între a forţa o ştire suculentă şi a publica informaţia seacă primită de pe un comunicat de presă.

Celor care s-au privat pe ei inşişi, fie de audienţa obţinută uşor, fie de o creştere de tiraj sau de accesări mai multe pe net, le rămân prietenă pentru totdeauna. Îi rog în continuare să utilizeze ca singură sursă de informaţie credibilă spitalul din Viena, respectiv medicii care se ocupă de sănătatea mea.
Orice alte declaraţii bombastice venite din partea unor rude sau "cunoştinţe" din ţară cred că ar trebui tratate rezervat pentru că am apucat să văd câteva care recunosc că m-au mâhnit.

Şi totuşi sper să vin în ţară cât mai repede. Oricât ar suna de patetic pentru unii, după două luni de stat aici mi s-a facut un dor de România mea de nu vă pot spune.

Vă sărut şi nu fiţi îngrjioraţi, sunt pe mâini bune".
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • luminitatoma pe 5 Apr 2011, 10:31
    urare

    multa sanatate Teo, poate la intoarcere si dupa recuperare, te vom vedea facand ce te prinde pe tine cel mai bine, adica emisiuni adevarate de divertisment {pe sticla)!

    0
    0

  • irina pe 3 Apr 2011, 14:01
    pt. teo

    Cind simti in tine prabusirea suferintei...Nu plinge.Taci.Asculta viata.Privesti-o.Nu s-a terminat...

    0
    0

  • eugenia despa pe 3 Apr 2011, 12:47
    teo trandafir

    draga teo eu si silvia fiica mea te iubim enorm iti dorim sanatate putere si fii tu asa cum te stim noi puternica te asteptam in romania vesela si sanatosa pentru a ne incanta ne este dor de tine te sarutam si dumnezeu sa te aiba in paza lui.

    0
    0

  • paul pe 3 Apr 2011, 12:40
    teo

    Draga Teo, fa-te bine pentru ca ne lipsesti si apoi renunta la nenorocita asta de clasa politica!!!!!!!!!!

    0
    0

  • Cristina pe 2 Apr 2011, 15:33
    Multa sănătate,

    De multe ori un psihic puternic învinge o boală grea ! Fii puternică în continuare și ai încredere în rânduiala lucrurilor !

    1
    0

  • Noghea Victor pe 2 Apr 2011, 12:42
    Noi suntem aici !

    Te asteptam la Braila din tot sufletul ! Sa_ti revezi cel mai frumos oras al Primaverii din Romania ! Sa vezi Faleza si Dunarea Albastra,Cheilu si Moara Violatos care impreuna ,TE ASTEPTAM SI TE IUBIM MULT !

    2
    0

  • Vlentin Boeru pe 2 Apr 2011, 11:06
    De bine pentru tine!

    Jocul continuă aşteptându-te să participi. Se simte lipsa ta şi a sinceritţ'ii tale spontane şi bine dozată. Speranţa se ascunde în spatele cascadelor de râs sănătos şi a bunădispoziţiei vindecătoare. Încearcă să fii tu însăţi pentru tine zâmbindu-ţi în oglindă. Nimic nu este mai sănătos decât să alungi deruta ce încearcă să te ia prizonieră. Fii convinsă că poţi să treci peste rău savurând intens fiecare secundă de linişte. Dormi visând îngerii ce te păzesc hârjonindu-se. Optimismul nu este o invenţie ci o formă de rezistenţă sublimă şi regeneratoare. Cu respect şi gânduri frumoase unul dintre cei ce te aşteaptă să revii pătrunzând prin fereastra ecranului cu faţa radiind. Sănătatea este cadoul pe care ţi-l datorezi şi pe care nu trebuie să ţi-l refuzi. Vezi că îl ai la tine! Caută-l cu atenţie şi nu te grăbi să afirmi că nu îl găseşti!

    2
    0

  • Oana pe 2 Apr 2011, 09:51
    draga Teo

    Ne lipsesti tare mult draga Teo. Insanatosire grabnica, te asteptam sa ne incanti cum numai tu stii sa o faci.

    2
    0

  • asroxyrom pe 2 Apr 2011, 08:47
    draga noastra Teo

    te asteptam cu drag acasa, sa ne incanti cum numai tu stii sa o faci!multa sanatate si putere!

    3
    0

  • madalina iuliana micuda pe 2 Apr 2011, 03:44
    teo

    iti urez insanatosire grabnica sa revi acasa cat mai curand te iubim cu toti mada spania valencia

    2
    0

  • dana pe 1 Apr 2011, 17:39
    draga Teo,

    Iti doresc multa, multa sanatate!!!! Sa te intorci cu bine acasa la fetita ta, la familia ta! Te imbratisez cu drag!

    6
    0

  • LILIANA pe 1 Apr 2011, 17:28
    SANATATE TEO

    TE ASTEPTAM CU DRAG ACASA IN ROMANIA,ESTI O PREZENTA DE CARE NE ESTE FFFFF...DOR

    2
    0

  • mariana pe 1 Apr 2011, 15:05
    draga Teo

    Teo,spui ca esti o luptatoare?!!!!atunci lupta si revino acasa unde te asteapta cei dragi sufletului tau...si mai ales la scumpa ta fetita!!!! sunt o mama care am pierdut un copil in urma cu 7 ani cand el avea 14 ani...sunt distrusa si.l port in inima mea...pentru ca nu au putut sa,mi ia inima sa i.o dea lui... invinge boala...si revino...nimic nu e mai frumos afara de faptul sa fii cu iubirea ta...fetita ta!!!! te imbratisez cu drag

    2
    1

  • Gabriela pe 1 Apr 2011, 14:18
    Draga Teo,

    Esti o persoana adorata de intreaga mea familie si nu numai, iti doresc sanatate si numai bine!!!

    3
    0

  • LILIANA pe 1 Apr 2011, 13:05
    PT TEO

    Draga noastra Teo,ne rugam pentru tine sa te faci bine si sa te intorci acasa la fetita ta si la cei dragi!Dumnezeu sa te ajute sa scapi odata.Pupicei pentru o persoana atat de dulce.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod