Teo Trandafir rămâne fără splină şi o bucată din pancreas?

Teo Trandafir va fi supusă unei intervenţii chirurgicale în urma căreia îi vor fi scoase splina şi o bucată din pancreas, potrivit ziarului Libertatea. Cel puţin asta susţine un medic, prieten al deputatei PDL, care a declarat pentru ziarul Ring că, în ciuda intervenţiei endoscopice pentru drenarea pseudochistului pancreatic la care au supus-o medicii austrieci la începutul lunii, infecţia a reapărut iar Teo va fi operată, zilele acestea.
Teo Trandafir va fi supusă unei intervenţii chirurgicale în urma căreia îi vor fi scoase splina şi o bucată din pancreas, potrivit ziarului Libertatea.

Cel puţin asta susţine un medic, prieten al deputatei PDL, care a declarat pentru ziarul Ring că, în ciuda intervenţiei endoscopice pentru drenarea pseudochistului pancreatic  la care au supus-o medicii austrieci la începutul lunii, infecţia a reapărut iar Teo va fi operată, zilele acestea.

"Medicii austrieci i-au drenat endoscopic pseudochistul pancreatic.
Metoda se aplică doar dacă pacientul nu are infecţie şi febră, iar pseudochisturile sunt mai mari de 5 cm. 90% din pseudochisturi sunt drenate cu suport endoscopic. Infecţia, sângerarea sau perforaţia sunt posibile complicaţii postintervenţie. Starea lui Teo este semn că procedura a eşuat sau că a apărut recidiva"
, a declarat medicul care, de peste 10 ani, este prieten cu Teo, precizând că drenajul a pregătit-o pentru bisturiu.

"Pseudochisturile apar mai ales la pacienţii bărbaţi cu vârste între 30 şi 40 de ani şi sunt localizate în special la nivelul cozii sau corpului pancreasului.
Teo va fi operată. De aceea cred că medicii au şi făcut drenajul endoscopic, pentru a permite intervenţia chirurgicală. Lui Teo îi vor scoate splina şi o bucată din pancreas. Cel mai probabil din coada acestuia. Este posibil să-i scoată şi colecistul
", a adăugat medicul.

Teo Trandafir a fost transportată, pe 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul "Elias", cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • suzana pe 19 Feb 2011, 08:23
    ii doresc mullta sanatate

    Teo draga sa fi sanatoasa si bine voioasa si plina de viatza cum te-am cunoscut.Te iubesc.PROTV nu mai este de vazut fara tine. Suzana O sa ma bucur sa primesc raspuns dela tine.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod