Teo Trandafir, pentru prima dată în public după perioada critică

De ziua ei, Teo Trandafir a apărut pentru prima oară în public după perioada în care a avut probleme de sănătate şi a stat aproape 100 de zile la pat.
De ziua ei, Teo Trandafir a apărut pentru prima oară în public după perioada în care a avut probleme de sănătate şi a stat aproape 100 de zile la pat.  
 
Aflată în curtea casei sale la un grătar cu prietenii în ziua în care a împlinit 43 de ani, Teo a avut parte de o surpriză de proporţii. La poarta casei sale s-a trezit cu echipa Cancan TV, care i-a adus vedetei, într-un camion transformat în scenă mobilă, trupa sa preferată - Hara.
 
 
La auzul primelor acorduri ale melodiei "Aiurea", Teo a lăsat totul deoparte şi, fără să mai ţină cont de izolarea pe care şi-a autoimpus-o în perioada recuperării, a ieşit în stradă şi a început să danseze şi să cânte alături de preferaţii ei şi de micuţa Maia.

"Vă mulţumesc foarte mult pentru cadoul oferit. Nu am vrut iniţial să ies, dar când am auzit că a venit Hara i-am dat pe toţi la o parte şi am ieşit afară", a spus Teo.
"La mulţi ani, mami! Îţi mulţumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-ai făcut pentru mine!", i-a urat Maia mamei sale în direct, la CANCAN TV.  
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria Stoica pe 2 Sep 2011, 12:39
    Lupta

    Ai demonstrat inca o data cate putere avem in noi!!!Chiar daca nu a fost usor,n ai cedat si asta datorita iubirii care o porti in tine! Sunt foarte fericita ca Dumnezeu te a ocrotit! Multa sanatate!!!!Maria din Tg.Mures

    0
    0

  • AdinaPaun pe 20 Iul 2011, 22:38
    URARI

    Multa multa sanatate!Teo esti o femeie puternica asa ca o sa reusesti!

    0
    0

  • MARIANA OLTEANU pe 5 Iun 2011, 09:50
    URARI !

    LA MULTI ANI !!! SA FI SANATOASA, SA TE BUCURI DE TOT CE ITI ESTE DRAG PE LUME SI SA TE VADEM CAT DE CURAND PE MICILE ECRANE ! ITI UREAZA O MAMA CARE ARE UN FIU NASCUT IN ACEEASI ZI CU TINE, MAI MIC CU 6 ANI. DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE !!! Mariana Olteanu din Ploiest.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod