Teo Trandafir, în lacrimi: "E fabulos să mori"

Vedeta TV a oferit primul interviu, pentru Cancan TV, după cea de-a doua operaţie suferită aum o lună, la Viena. De această dată, Teo Trandafir a acceptat să vorbească deschis despre tot chinul prin care a trecut în toată perioada în care a fost internată la clinica AKH din Viena.
Vedeta TV a oferit primul interviu, pentru Cancan TV, după cea de-a doua operaţie suferită aum o lună, la Viena. De această dată, Teo Trandafir a acceptat să vorbească deschis despre tot chinul prin care a trecut în toată perioada în care a fost internată la clinica AKH din Viena.

"E fabulos să mori, să fii în comă este o aventură! Jumătate din timp nu am fost acolo, deoarece nu era cazul. Îmi aduc aminte doar umbre, că mă duceau la raze cu pat cu tot şi că spuneau că nu o sa fie bine, în germană", a descris Teo experienţa de la clinica din Austria. Declaraţiile lui Teo vin să întărească din nou toate temerile celor de aici, care aşteptau la vremea respectivă un semn pozitiv din Austria.
Situaţia a fost critică, însă vedeta, aşa cum a declarat şi cu alte ocazii, a aflat abia la final ce tragedie s-ar fi putut intâmpla.

Tot aseară, Teo Trandafir a vorbit, printre lacrimi, de prima întâlnire cu fiica ei la întoarcere de la Viena. Pentru a-i face o surpriză Maiei, apropiaţii familiei i-au spus fetiţei că urmează să fie protagonista unei şedinte foto, moment în care a intrat in casa Teo. "Ea a fost extraordinar de surprinsă când am venit. Ea astepta sa vina fotograful. Era sa sperii copilul cand am ajuns. Strangeam copilul in brate şi urlam. Ea ma tinea in brate si imi spunea ca totul o sa fie bine.", a povestit Teo la CANCAN TV.

Pe 7 ianuarie, Teo Trandafir a fost internată la Spitalul Elias din Capitală unde, după numeroase investigaţii, i s-a pus diagnosticul clar de pancreatită acută.
Din acest moment, pentru deputatul PDL a început o luptă pe viaţă şi pe moarte. Vedeta a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias din Capitală, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.

Pe 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale. Părţile necrozate ale pancreasului au fost înlăturate şi s-a efectuat drenaj extensiv şi lavaj al cavităţii abdominale, precizau medicii de la clinica vieneză, spunând că intervenţia a fost un "succes".

La sfârşitul lunii martie, Teo a fost din nou operată, pentru a înlătura alte urme de necroză şi ţesut infectat din abdomen, anunţau medicii clinicii din Viena.

Deputatul PDL Teo Trandafir s-a întors în ţară, pe 20 aprilie, după aproape patru luni de spitalizare în clinica din Viena.
Acum o lună, vedeta TV a fost supusă unei noi operaţii, una mult mai uşoară de această dată. Potrivit apropo.ro, Teo Trandafir ar fi specificat că "este o intervenţie minoră", cauzată de apariţia unor umflături în urma intervenţiilor chirurgicale. "Adică, în general, există posibilitatea să apară la pacienţii care au fost operaţi. Mi-au apărut şi mie. Este de preferat să merg tot la Viena şi să mă las din nou pe mâna chirurgului care m-a tratat", declara moderatoarea TV înainte de operaţie.
4 Noiembrie 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod