Tatăl lui Şerban Huidu: "Lucrurile sunt spre bine, mulţumesc lui Dumnezeu"

Starea cunoscutului realizator de emisiuni radio şi televiziune se îmbunătăţeşte. Potrivit tatălui acestuia, Florin Huidu, Şerban a început să-şi bea singur ceaiul şi să mănânce.
Starea cunoscutului realizator de emisiuni radio şi televiziune se îmbunătăţeşte. Potrivit tatălui acestuia, Florin Huidu, Şerban a început să-şi bea singur ceaiul şi să mănânce.

"Ieşirea din comă se face progresiv. E un proces mai îndelungat. Acum vrea să se odihnească. A zâmbit, în zâmbetul lui frumos. Îl iubesc. Am fost cu un prieten, cu Pepe. L-a salutat pe acel salut. Lucrurile sunt spre bine, mulţumesc lui Dumnezeu. Mai devreme de o săptămână nu cred că va veni acasă. E bine, îşi ia singur ceaiul, papă. E bine. Asistenta îmi spunea e ok, e ok, deci e ok",
a declarat pentru Realitatea TV, Florin Huidu.

Deşi starea de sănătate s-a îmbunătăţit, Huidu va mai rămâne internat la secţia de Terapie Intensivă, pentru a se recupera în urma accidentului.


Şerban Huidu a ieşit sâmbătă din coma indusă, s-a ridicat în fund pe pat şi a întrebat de copiii săi.

Şerban a intrat într-o comă indusă, ca urmare a unui grav accident suferit la schi în Austria în cursul zilei de miercuri (n.r.
29 decembrie). Huidu s-a lovit de un copac, încercând să evite nişte copii care se aflau pe pârtie şi este internat într-o clinică din Innsbruck. Medicii austrieci susţin că Şerban a suferit o hemoragie craniană.

Mihai Găinuşă, colegul lui Şerban de la Cronica Cârcotaşilor a ajuns în Austria în cursul zilei de joi pentru a fi alături de prietenul său când de va trezi din comă. Tot joi, Găinuşă a declarat pentru Realitatea TV că prietenul său a fost detubat.

"După ce i-au scos sedativele a început să-şi revină încet-încet, şi-a recunoscut soţia, m-a recunoscut şi pe mine", a mai declara Găinuşă pentru acelaşi post de televiziune.

"Rezultatele tomografiei arată că starea lui este stabilă şi că trebuie urmărit.
Un lucru bun este tocmai faptul că presiunea intracraniană nu s-a mărit şi nu se impune necesitatea unei sonde care să dreneze presiunea intracraniană. Şansele sunt foarte mari să fie bine şi nu este necesară o intervenţie chirurgicală",
declara joi unul dintre medicii de la clinică în cadrul unui buletin informativ cu privire la starea de sănătate de lui Şerban Huidu.

Şerban Huidu are 34 de ani, este căsătorit cu Cristina şi au împreună doi copii, Rareş şi Mircea. S-a născut în Bucureşti şi a absolvit Academia de Studii Europene, dar nu a profesat niciodată în acest domeniu.
Potrivit blogului personal al vedetei, pasiunea pentru mass-media şi-a descoperit-o înca din timpul facultatii, atunci când s-a angajat la un post de radio bucureştean unde, timp de 6 luni, a lucrat gratis. În 1995, Serban s-a angajat la Radio 21, unde a lansat emisiunea "Cronica Cârcotaşului", un pamflet la adresa politicienilor vremii. Patru ani mai târziu, Huidu a intrat şi în televiziune în calitate de prezentator, iar în 2000 "Cronica Cârcotaşului" a debutat pe micile ecrane, la Prima TV.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DANA pe 5 Ian 2011, 17:59
    Multa, multa sanatate.

    Serbanica draga iti doresc multa sanatate, bunul dumnezeu sa te ajute sa te faci bine cat mai repede, sa revii la cronicuta si alaturi de familie.

    0
    0

  • NUSUVELCU pe 3 Ian 2011, 21:00
    MULTA SANATATE

    HUIDULE MULTA SANATATE SI SA TE INTORCI REPEDE LA PRIMA TV

    0
    0

  • dEzEu pe 3 Ian 2011, 18:11
    :)

    respect pentru un om..ce stie sa faca haz de necaz...sper sa fie bine nu s.ar fi lovit bocc ?ca orkm ne mananca zilele!

    0
    0

  • Irina pe 3 Ian 2011, 16:08
    Sanatate multa ,multa !

    Serban esti cel mai simpatic prezentator si cred ca ai un suflet foarte bun.Te simpatizez ff mult!O sa fii foarte bine ca esti puternic si tanar!

    0
    0

  • lucy pe 3 Ian 2011, 15:58
    Sanatate

    Sanatate! Sa te faci cat mai bine, repede si sa vi acasa la cronica!

    0
    0

  • adriana pe 3 Ian 2011, 15:35
    multa sanatate "carcotasule"

    iti doresc multa sanatate si sa ne mai delectezi multi ani cu "pamfletele" voastre; sa nu tii cont de comentariile de prost gust(putin spus) facute de persoane gen oana zavoranu (cine mai e si asta?), aceste comentarii nu ti se potrivesc.

    0
    0

  • ANDREI pe 3 Ian 2011, 13:41
    sanatate multa pentru huidu

    mă bucur că nu eşti grav, totul se datorează în primul rând afecţiunii paterne, pentru cei doi îngeraşi care te-au ţinut departe de clpa fatală

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod