Sinuciderea Mădălinei: Cine e vânzătorul de Furadan?

Cine i-a vândut otrava Mădălinei Manole? La această întrebare au răspuns reporterii de la ”Adevărul de seară” din Timişoara. Vânzătorul e un taximetrist de 33 de ani, Sorin Urziceanu.
Cine i-a vândut otrava Mădălinei Manole? La această întrebare au răspuns reporterii de la ”Adevărul de seară” din Timişoara. Vânzătorul e un taximetrist de 33 de ani, Sorin Urziceanu.

Acesta, după sinuciderea vedetei, a fugit din ţară. De atunci, nu mai e de găsit. El vindea substanţe toxice interzise prin anunţuri postate pe internet. În acest fel, Furadanul a ajuns la Mădălina Manole.
Sorin Urziceanu e un bărbat care are multe probleme.
În urmă cu câteva zile, din Franţa, vânzătorul de Furadan i-a trimis soţiei, cu care e însurat de nouă ani, actele pentru divorţ. Brânduşa Urziceanu, soţia lui, nu a fost niciodată de acord ca Sorin să vândă substanţe interzise de lege pentru a câştiga un ban în plus.

Un băiat cu idei ciudate


"Sorin nu e un băiat rău. Nu cred că a vrut să îi facă rău Mădălinei.
Am plâns o zi întreagă atunci când am auzit că Mădălina Manole a murit. Am fost distrusă. Când am aflat că Sorin a fost cel care i-a dat substanţa, am văzut negru în faţa ochilor. Lumea mea nu a mai fost la fel. Sorin şi Brânduşa s-au iubit, până când băiatul a înşelat-o. Sorin a avut mereu idei ciudate", a declarat Doina Bâlea, socra vânzătorului de Furadan, pentru ”Adevărul de seară” din Timişoara.

Scandal mediatic


Cunoscuta cântăreaţă Mădălina Manole s-a sinucis de ziua ei, în data de 14 iulie, când împlinea 43 de ani. Vedeta a băut o cantitate mare de Furadan, un insecticid extrem de toxic.
Moartea Mădălinei Manole a reprezentant un şoc pentru întreaga societate românească. În urma ei a rămas un băieţel de un an. Mircea Petcu, soţul ei, a fost implicat într-un scandal mediatic cu părinţii Mădălinei, scandal în care s-au acuzat reciproc că sunt vinovaţi de dispariţia prematură a vedetei.

19 Octombrie 2010
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bafta Mare pe 10 Nov 2010, 11:54
    Hai Sorin!!!!

    Sorin e un om saritor, bun la suflet si ghinionist. El ajuta pe oricine cand are nevoie. Am convingerea ca tot din nevoie a venit si cu ideea asta de insecticid. Hai Sorin!!!!!!! Bafta multa.

    0
    0

  • david pe 21 Oct 2010, 19:09
    toti mintiti

    sorin este unchiul meu este un om de treaba el nu a facut rau nimanui el nu a stiu cine vrea substanta toxica el doar a trasportato va rog credetima este cel mai bun om de pe lumea aceasta ascultatima

    0
    0

  • anna pe 19 Oct 2010, 17:01
    Pt Gardi

    Nu l cauta pe acest cetatean pt ca s a sinucis madalina..ci pt ca a vindut substante interzise...nic idecum pt ca a murit cineva... Mai ginditi va!!!!

    0
    0

  • Gardi pe 19 Oct 2010, 13:56
    Mai gândiţi-vă!

    Va rog sa gânditi mai mult inainte de a-i distruge viaţa acestui tânar.Făcea rost de altceva similar din alta parte şi atunci........... Ghinionul lui! De unde să ştie ce dorea să facaă?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod