Şerban Huidu va reveni sâmbătă în ţară

Realizatorul TV va reveni sâmbătă în ţară, după ce a stat internat mai mult de o lună într-un spital din Austria, în urma accidentului pe care l-a suferit la schi. Potrivit unor surse apropiate vedetei
Realizatorul TV va reveni sâmbătă în ţară, după ce a stat internat mai mult de o lună într-un spital din Austria, în urma accidentului pe care l-a suferit la schi.

Potrivit unor surse apropiate vedetei, Huidu va reveni acasă sâmbătă, după ce medicii de la Spitalul Universitar din Innsbruck au decis că starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit, informează adevărul.ro.

În prezent, realizatorul TV se simte bine şi urmează un program de recuperare fizică pe care l-a început în urmă cu două săptămâni şi care va fi continuat la o clinică din România.


Deşi reprezentanţii Prima TV nu au dat un răspuns clar privind sosirea lui Şerban Huidu în România, au dat de înţeles că vedeta postului se va întoarce cât de curând acasă.

Tatăl 'cârcotaşului', Florin Huidu, a declarat pentru revista "VIP" că medicii au decis că fiul său va reveni în România la sfârşitul acestei săptămâni, indicând ziua de vineri. "E cu Vlad, fratele lui.
El mi-a spus că se intoarce vineri
", a afirmat Huidu.

De asemenea, tatăl lui Şerban Huidu a mai spus că el nu a mai ţinut legătura cu fiul său în ultima vreme, ci cu Vlad, fratele lui Şerban, care l-a ţinut la curent cu modul în care decurge recuperarea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod