Șerban Huidu a ieșit din coma indusă, susțin medicii austrieci

Huidu și-a revenit, s-a ridicat pe pat și a întrebat de copiii săi, se arată într-un buletin informativ despre sănătatea lui Huidu transmis sâmbătă de spitalul din Innsbruck.

Șerban Huidu a ieșit sâmbătă din coma indusă, s-a ridicat în fund pe pat și a întrebat de copiii săi, anunță Prima TV.

 

Medicii vor decide săptămâna viitoare dacă Șerban Huidu rămâne internat la Innsbruck sau poate să fie adus în țară.

Cunoscutul realizator de emisiuni radio și televiziune, Șerban Huidu a intrat într-o comă indusă, ca urmare a unui grav accident suferit la schi în Austria în cursul zilei de miercuri (n.r. 29 decembrie).

Huidu s-a lovit de un copac, încercând să evite niște copii care se aflau pe pârtie și este internat într-o clinică din Innsbruck. Medicii austrieci susțin că Șerban a suferit o hemoragie craniană.

Mihai Găinușă, colegul lui Șerban de la Cronica Cârcotașilor a ajuns în Austria în cursul zilei de joi pentru a fi alături de prietenul său când de va trezi din comă. Tot joi, Găinușă a declarat pentru Realitatea TV că prietenul său a fost detubat.

"După ce i-au scos sedativele a început să-și revină încet-încet, și-a recunoscut soția, m-a recunoscut și pe mine", a mai declara Găinușă pentru același post de televiziune.

"Rezultatele tomografiei arată că starea lui este stabilă și că trebuie urmărit. Un lucru bun este tocmai faptul că presiunea intracraniană nu s-a mărit și nu se impune necesitatea unei sonde care să dreneze presiunea intracraniană.

Șansele sunt foarte mari să fie bine și nu este necesară o intervenție chirurgicală", declara joi unul dintre medicii de la clinică în cadrul unui buletin informativ cu privire la starea de sănătate de lui Șerban Huidu.

Șerban Huidu are 34 de ani, este căsătorit cu Cristina și au împreună doi copii, Rareș și Mircea. 

 

 

 

2 Ianuarie 2011
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sanda pe 4 Ian 2011, 12:48
    pt un tata

    PANA NU TE-AM VAZUT CU CEI 2 COPII IMI ERAI OK DAR DE LA 1 IUNIE ESTI PT MINE CEL MAI GROZAV TATA DIN LUME ADICA ERAI ATIT DE NATURAL CIND ITI PUPAI COPILUL CA AM DEVENIT FAN ADICA COPIII TAI PT CHESTIA ASTA TE ROG IN ACEST AN SA VII DIN NOU CU EI E UN MARE LUCRU PT ALTII EU AM 58 DE ANI DECI ......

    0
    0

  • cristina pe 31 Dec 2010, 15:24
    La multi ani Serban!

    La multi ani Serban,bravo...esti un luptator si bunul Dumnezeu a avut grija de tine sa fii alaturi de familie si cei 2 copii.Asteptam sa ne reauzim curand!Cristina din Danemarca

    0
    0

  • sit valentin pe 31 Dec 2010, 15:16
    INCERCARE DE LA DUMNEZEU SPRE INDREPTARE

    Cu parere de rau declar ca sunt consternat de ce ti s-a intamplat draga Huidu, dar Dumnezeu a avut grija de tine sa te tina in viata si sa ai putere sa lupti pentru tine si copilasii tai.Trebuie ca aceasta incercare sa-ti schimbe viata si sa te apropie mai mult de Dumnezeu, sa nu-L mai manii asa cum ai facut-o in nenumarate randuri. Noi suntem trecatori pe acest pamant, si avem menirea sa ne invatam pe noi sa invatam si pe altii lucruri bune, fara sa instigam si sa dezmintim anumite lucruri scrise si lasate de la dumnezeu. Nimic nu e intamplator din ceea ce ni se intampla si nimic nu facem fara sa fim ajutati de bunul Dumnezeu, avand falsa impresie ca noi suntem atotputernici si le facem pe toate fara ajutorul Lui. Mediteaza bine la ceea ce ti-am scris si te rog eu sa incerci sa te schimbi si sa incepi o noua viata alaturi de Dumnezeu, multuindu-i in fiecare clipa pentru tot ce ti se intampla bun si rau fara sa te manii pe El. Multumeste si Sfantului Ioan Rus care a avut mare grija de tine ca evolutia ta sa fie favorabila. Ca un bun confrate ce-ti sunt, iti doresc insanatosire grabnica, un an nou mai bun cu multe impliniri si sa ai grija de tine si de toti cei din jurul tau.

    0
    0

  • Madalina pe 31 Dec 2010, 13:53
    Bravo Huidu

    Esti un luptator si stii ca toti aveau nevoie de tine si de aceea nu ai vrut sa ii lasi. In primul rand familia si apoi noi, cei pe care ii binedispui zi de zi la radio si la TV. La multi ani si multa sanatate tie si familiei, sa te reauzim in curand!

    0
    0

  • florin pe 31 Dec 2010, 13:33
    felicitari!

    Se vede ca exista D-zeu,nu ne-a lasat acum in prag de sarbatori fara bucurii,ne-a readus la viata pe unu din mari nostri artisti ,unu dintre putinii care mai reusesc sa ne aduca zimbetul pe buze in vremuri tot mai grele.I-ti dorim multa sanatate tie si familiei tale,un sincer LA MULTI ANI,sa ne poti descreti fruntile.FLORIN si SIMONA

    0
    0

  • simona pe 31 Dec 2010, 10:29
    la multi ani serban

    iti dorim multa sanatate sa te faci mai repede bn sarbatori fericite si un calduros la multi ani!si care va veni multe emisiuni frumoase pupuici

    0
    0

  • carmenlache pe 31 Dec 2010, 02:05
    La multi ani Serban!

    Iti dorim multa sanatate, sa te faci repede bine si sa vii acasa! In fiecare dimineata, noi ne bem cafeaua cu voi si miercurea ne distram cu "Cronicuta". Bunul Dumnezeu sa va protejeze, pe tine si familia ta draga! Carmen, Marian, Ruxandra si Valentin

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod