Românii au talent: Valentin Dinu va cânta cu Dan Bitman

Valentin Dinu, unul dintre câştigătorii de la "Românii au talent", va cânta alături de trupa Holograf, informează Mediafax.

Valentin Dinu, unul dintre câştigătorii de la "Românii au talent", va cânta alături de trupa Holograf, informează Mediafax.

Ocupantul locului al treilea în cadrul show-ului "Românii au talent" de la Pro TV  a fost invitat în emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV săptămâna trecută unde a cântat piesa "Ochii tăi" a celor de la Holograf. Acest moment i-a impresionat pe membrii trupei care i-au propus o colaborare.

Astfel, Valentin va cânta luni, 16 mai, ora 20.00, la Cinema Patria din Bucureşti, la concertul de lansare a albumului "Patria Holograf - Unplugged". "M-am bucurat enorm de această propunere. E o onoare pentru mine să cânt alături de nişte profesionişti ca ei. «Ochii tăi» este piesa mea preferată. Aş merge pe jos până la Bucureşti pentru acest duet", a declarat Valentin.

Valentin Dinu a câştigat locul 3 la show-ul "Românii au talent" difuzat de ProTV.
Valentin, care a împlinit pe 17 martie 22 de ani, trebuie să muncească la o spălătorie auto pentru a-şi întreţine familia. El are un copil de 2 ani şi nu a putut să-şi continue studiile deşi şi-ar fi dorit. A venit la "Romanii au talent" pentru că vrea să i se acorde o şansă. Piesa "Cât de frumoasă eşti", cunoscută în interpretarea lui Mihai Trăistariu, l-a ajutat să se califice la "Românii au talent".

Valentin nu este singurl din familia lui care e pasionat de muzică, părinţii lui sunt implicaţi în domeniul muzical, doar că până acum, el nu a fost suficient de motivat să dea la Conservator.
După participarea la "Românii au talent", tânărul s-a răzgândit şi abia aşteaptă să lanseze primul său album. Valentin a mai declarat că în maximum două luni va scoate şi albumul realizat în colaborare cu Andra.

Întrebat cu cine şi-ar dori o colaborare, Valentin a spus ca ar mai colabora cu Nico, Marcel Pavel, Adrian Daminescu, Connect-R sau Alex Velea, iar dintre artiştii străini, ar lucra cu Usher sau Stevie Wonder, acesta din urmă fiind unul dintre artiştii care l-au influenţat foarte mult.

 

 

 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alvin pe 29 Iun 2011, 20:20
    a

    canti superb cred ca esti candidatul perfect prt eurovision,poate ca o sa castigam si noi o singura dat un trofeu din muzica la un concurs. BURSUC sa nu te apropii de el

    0
    0

  • amy pe 21 Mai 2011, 19:44
    sa ramai constant!!!

    esti un super talent dar sa nu uiti de unde ai plecat si in special familia sa-ti ramamna pe primul loc in viata ta.multi pupici!

    0
    0

  • Maria pe 17 Mai 2011, 13:04
    bravo esti un adevarat talent!!!!si o voce superba

    canti super bine, daca eram in juriu sigur erai pe primul loc...oricum ...esti mare de tot !!!bafta in continuare .

    2
    0

  • lumi pe 16 Mai 2011, 20:01
    superb!

    Sadea Dumnezeu sa ajungi acolo unde meriti. Eu nu ma satur sa te tot ascult si sunt mandra ca sunt ploiesteanca.

    1
    0

  • angy pe 16 Mai 2011, 15:38
    felicitari!

    in primul rand, felicitari organizatorilor acestui concurs!i-a dat o sansa acestui tanar cu o voce superba!sa-i dea Dumnezeu,multa,multa bafta!sa ajunga pe culmile succesului!merita!

    1
    0

  • Isa pe 16 Mai 2011, 12:40
    Esti extraordinar!

    Canti extraordinar de bine si iti doresc ca visul tau de a canta in America sa se implineasca. Meriti din plin! Iti doresc sa ajungi sa canti cu Boys 2 Men.

    1
    0

  • raluca pe 15 Mai 2011, 07:46
    mult noroc

    pacat este ca nu ai castigat marele premiu,dar poate soarta iti va surade si talentul tau va fi apreciat,si sa dea Dumnezeu sa ai si noroc sa fii apreciat si promovat in continuare!!!! mult noroc

    2
    0

  • cora popescu pe 14 Mai 2011, 12:52
    esti o minune

    De cate ori te ascult ochii imi lacrimeaza involuntar... esti mai mult ca perfectul... ramai omul modest si talentul te va rasplati in continuare! Esti super tare Felicitari ca existi

    2
    0

  • GEORGETA pe 14 Mai 2011, 08:04
    felicitari

    asteot albumul sigur voi cumpara Sa mergi mai departe bafta si ...nu te lasa de muzica

    1
    0

  • radu.s pe 13 Mai 2011, 23:16
    felicitari

    bravo,bravo,bravo .... esti un adevarat talent Valentin !!!! pacat ca altii au calcat in picioare talentul tau la "Românii au talent"... Oricum Dumnezeu nu te-a uitat si prin intermediul celor ce pretuiesc talente ca tine (Dan Bitman, Andra...) a facut posibil ca tu sa arati tuturor adevaratul tau talent !!!! MULT repect si stima celor ce "au crezut si inca cred in tine"...celor ce te ajuta si te indruma pe intortochiatul drum pe care urmeaza sa-l parcurgi de acum incolo. CU stima Radu S

    2
    0

  • adrian pe 13 Mai 2011, 22:57
    bravo

    un talent desavarsit...poate cu oameni k el o sa reusim sa scoatem muzik din impas sa mai aducem si trofee aksa succes si sper sa continuie pe acest drum pe kre a pornit la romanii au talent

    2
    0

  • adriana pe 13 Mai 2011, 17:17
    contact

    cum il pot contacta pe valentin dinu

    0
    0

  • mcconstanta10 pe 13 Mai 2011, 15:12
    bravo lui e un adevarat talent!!!!

    e un adevarat talent si merita asta!!!sper sa i se dea sansa sa ne arate ce poate......bv valentin

    4
    0

  • georgi pe 13 Mai 2011, 14:07
    ok

    si eu as cumpara un album cu cover-uri cantate de Valentin Dinu, mi se pare foarte talentat si as fi vrut sa castige el, l-am si votat. Bravo lui

    6
    0

  • ovidiu pe 13 Mai 2011, 12:04
    felicitari

    canti super bine, esti mare de tot !!!

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod