Poze cu femeia care i-a distrus căsnicia lui Arnold Schwarzenegger

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Fosta angajată Mildred Baena, în vârstă de 50 de ani, cu care Arnold are un copil de 14 ani declara la începutul acestei săptămâni: "Am făcut sex neprotejat cu Schwarzenegger în casa în care locuia cu familia". Potrivit unei investigaţii conduse de publicaţiile americane RadarOnline şi Star magazine, Baena recunoaşte că a rămas însărcinată atunci când lucra ca şi menajeră în casa familiei Schwarzenegger-Shriver. Mai mult, se pare că Baena era însărcinată cu fiul lui Arnold în acelaşi timp când soţia fostului guvernator al statului California era însărcinată cu cel de-al doilea copil al lui, Christopher, acum în vârstă de 13 ani.

Baena câştiga 1,200 de dolari pe săptămână când lucra pentru Schwarzenegger. Acum, ea locuieşte într-o casă cu patru dormitoare şi piscină, dar mai are alte câteva proprietăţi în afara Los Angeles-ului în care locuieşte cu fiul lui Arnold şi cu ceilalţi trei copii ai ei.
1 din 10

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vip_lidia pe 20 Mai 2011, 17:15
    ........

    Personal nu ma mai mira lumea de azi!Chiar daca Arnold a fost si inca mai este unul dintre cei mai buni actori pentru mine.Pacat de reputatia sa,dar nu vreau sa comentez despre el si familia lui,sunt lucruri personale;)nici o familie nu este perfecta,fiecare cu problemele si certurile lor.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod