Portia DeRossi: "Lesbianismul m-a adus în pragul anorexiei"

Aceasta a fost declaraţia pe care a făcut-o fostul star din "Ally McBeal" în cadrul show-ului prezentat de Oprah Winfrey.
Aceasta a fost declaraţia pe care a făcut-o fostul star din "Ally McBeal", în cadrul show-ului prezentat de Oprah Winfrey. În plus, aceasta a fost prima dată când actriţa a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut.

DeRossi a mărturist că toate problemele de alimentaţie au pornit în momentul în care şi-a dat seama că este altfel din punct de vedere sexual, că este lesbiană.

"Mi-a luat mult, mult timp să mă gândesc că am o problemă.
Aveam vreo 40 de kilograme şi îmi amintesc că îmi era foarte teamă de mâncare în fiecare noapte.

Nu vroiam să merg la restaurante cu pizza pentru că îmi aminteau cum era să mănânci pizza şi îmi era teamă cu adevărat că voi fi copleşită de impulsul de a face un ospăţ şi dacă începeam, atunci nu mă mai opream”,
a declarat frumoasa blondă.

Mânca în jur de 300 de calorii pe zi, lua 20 de laxative pe zi, iar într-un an de zile a reuşit să slăbească 10 kilograme, ajugând într-un final la 37 de kilograme.

"Ruşinea" că este lesbiană a dus-o în pragul morţii, iar dragostea iubitei ei de atunci, actuala soţie acum, Ellen DeGeneres a salvat-o.

În anul 2008 s-a căsătorit, iar aceasta a fost dovada pe care şi-a dat-o că, în sfârşit, şi-a acceptat orientarea sexuală.
2 Noiembrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod