Pippa, sora lui Kate, în sânii goi în faţa prinţului William

Fotografiile făcute Pippei Middleton într-una dintre vacanţele petrecute împreună cu Prinţul William şi sora ei au scandalizat Marea Britanie, fiindcă aceasta apare în sânii goi în faţa prinţului Marii Britanii.

Fotografiile făcute Pippei Middleton într-una dintre vacanţele petrecute împreună cu Prinţul William şi sora ei au scandalizat Marea Britanie, fiindcă aceasta apare în sânii goi în faţa prinţului Marii Britanii.

Sora lui Kate şi-a dat jos sutienul fără să se sfiască de prezenţa viitorului său cumnat la acea vreme.

Cei care i-au însoţit pe tineri în vacanţă au surprins exact momentul în care aceasta a rămas fără sutien.

Ieri se pare că au vândut fotografiile unor tabloide britanice, în ciuda eforturilor familiei Middleton de a împiedica publicarea acestora.

 

  

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Flavia pe 20 Mai 2011, 16:33
    Comportamentul Pippei Middleton

    Ei bine, comportamentul ei nu are ce mira pe nimeni. Si sora ei, Kate a aparut intr-o rochie atit transparenta in care numai sutienul si tanga slip-ul se vedeau. Deci aceste 2 persoane si-au vindut de la inceput nurii in schimbul pozitiei sociale f. rivnite. Oricum ar fi nu asta le-a postat acolo in fata regalitatii. Pe de alta parte regalitatea de astazi s-a proletarizat special pt. a subzista, de aceea si casatoria dintre William si Kate a avut loc. Asa ceva ar fi fost practic imposibil acum 30 de ani. Orice ar fi, comportamentul Pippei, al surorii ei si chiar al fratelui lor lasa mult de dorit si arata practic unde societatea actuala este, cit de jos am coborit pe scara valorilor sociale dar si umane. Rusine???!!!

    2
    1

  • carmen pe 12 Mai 2011, 20:48
    sa fim seriosi

    ce sa iti povestesc?william e un sfintisor si ea o depravata ...haha. hai sa fim seriosi. in cel mai rau caz se prosteau cum facem noi tinerii in ziua de azi. Eu cred totusi ca gestul Pippei nu e unul voit a atata imaginatia printului; ca femeie, stiu ca trebuie sa iti mai aranjezi sutienul din cand in cand din motive diverse: apa, nisip care intra, se mai poate si desface.Cu siguranta nu ramane topless pentru paparazzi, asa cum se intampla la noi, doar de dragul de a aparea pe prima pagina a ziarelor.

    4
    1

  • amylee pe 12 Mai 2011, 15:30
    IOAI

    daca era in fata altuia mai sarea toata lumea-n sus? si e cu spatele poate i-a intrat nisip la sutien:)

    3
    1

  • maria pe 12 Mai 2011, 13:45
    simpatici

    naspa esti tu! toti patru sunt f simpatici si draguti si frumosi si educati!

    4
    0

  • andreea pe 12 Mai 2011, 09:08
    si care-i problema?

    acum se poarta toples, sunt tineri, nu au facut altceva.... se vede ca nu erau singuri....dar gurile rele, trebuie sa scoate toate aspectele vietii lor normale (de tineri) la suprafata. si in al doilea rand nu statea cu fata la el....dar ce sa mai spuna presa ca sa se iste niste scandaluri

    4
    0

  • catalin pe 11 Mai 2011, 18:31
    lol

    nashpa situatie. si ea e la fel de nashpa.

    7
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod