Paula Seling a părăsit "Dansez pentru tine"

După o confruntare grea, Paula Seling și Tudor au părăsit emisiunea Dansez pentru tine, în urma votului acordat de către public.

După o confruntare grea, Paula Seling și Tudor au părăsit emisiunea Dansez pentru tine, în urma votului acordat de către public.

Adela Popescu și Octavian Strunilă, împreună cu partenerii lor se vor lupta săptămâna viitoare pentru marele premiu.

Aseară, toate perechile care au participat la ediția a 10-a a emisiunii au dansat pentru a câștiga premiul de cea mai îndrăgită echipă.

Verdictul se va da miercuri, pe 1 decembrie, când va avea loc marea finală pentru premiul de popularitate, potrivit site-ului dansezpentrutine.protv.ro

 


 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • carmen pe 27 Nov 2010, 13:39
    da, nu mai spuneti,

    sunt o mie de cazuri in tara asta ca a lui tudor asta, sunt tineri si sanatosi si el si maica-sa nu au decat sa munceasca si sa-si plateasca chiria. nu mai dramatizati atat!

    0
    0

  • Cristian pe 27 Nov 2010, 13:18
    Paula si Tudor, voi sunteti pt. mine si multi altii INVINGATORII!!!!

    Felicitari Paula, mi-ar fi placut sa te vad in finala. Ai fost si esti extraordinara, din toate punctele de vedere!!!!! Paula si Tudor ati evoluat cel mai mult, voi meritati locul I!!!! Paula a uimit cu seriozitatea,talentul si daruirea ei.Felicitari!Ptr mine si ptr multi altii este marea castigatoare. Paula este adevarata invingatoare!!!! Fii increzator Tudor!!!!!

    0
    0

  • Laura pe 27 Nov 2010, 12:54
    Multa bafta in continuare TUDOR!!!!!

    Tudor, inteleg prea bine durerea din sufletul tau dar nu dispera, totul va fi bine candva....... sunt sigura de asta. Ai avut o partenera pe masura, cea mai populara si naturala concurenta din aceasta emisiune si meritati din plin premiul cel mare....dar asa a fost sa fie. Iti doresc din suflet sa-ti implinesti visul cat mai curand! Bafta!!!!

    0
    0

  • Alinutza pe 27 Nov 2010, 12:36
    Imi pare nespus rau pt. tine Tudor

    Paula te felicit ca "n-ai dat-o in bara" la dansul la bara, ai fost uluitoare (ca intotdeauna), ai fost cea mai naturala concurenta si ai pus mult suflet in ceea ce ai facut pt. Tudor; Imi pare rau pt. Tudor ca nu si-a implinit visul alaturi de tine dar sunt sigura ca va reusi candva..... Fii increzator Tudor! Sa-ti ajute Dumnezeu, pt. ca meriti din plin!!!!

    0
    0

  • Alinutza pe 27 Nov 2010, 12:24
    Voi meritati premiul ce mare!!!!

    Multa bafta Tudor, sigur vei reusi sa scapi de "cosmar"; M-a impresionat cazul tau si pot spune ca am fost alaturi de voi inca de la inceputul emisiunii; Ati fost minunati si voi trebuia sa castigati premiul cel mare; Imi pare nespus de rau ca nu toata lumea a inteles cu adevarat situatia ta....esti un baiat cu multe calitati si-ti doresc ca visul sa-ti fie implinit....candva!!!!!

    0
    0

  • Savu pe 27 Nov 2010, 11:26
    Îmi pare rău

    Paula ai fost minunată. Dacă mama lui Tudor nu juca teatrul ăla de doi bani era alul finalul. AŢI PIERDUT PE PE MÂNA MAMEI LUI TUDOR.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod