Părinţii Mădălinei Manole sugerează că Petru Mircea nu e tatăl biologic

Tatăl Mădălinei Manole susţine că fostul soţ al artistei, Petru Mircea, nu ar fi tatăl biologic al copilului, micuţul fiind rodul unei fertilizări in vitro, afirmaţie făcută la Judecătoria Buftea, unde a început ieri...
Tatăl Mădălinei Manole susţine că fostul soţ al artistei, Petru Mircea, nu ar fi tatăl biologic al copilului, micuţul fiind rodul unei fertilizări in vitro, afirmaţie făcută la Judecătoria Buftea, unde a început ieri (n.r.20.01) procesul în care părinţii solistei au cerut drept de vizitare a nepotului lor, potrivit Mediafax.

La ieşirea din sala de judecată a Judecătoriei Buftea, Ion Manole ar fi lăsat să se înţeleagă că nepotul lor nu este fiul biologic al lui Petru Mircea, argumentul fiind acela că micuţul s-a născut în urma fertilizării in vitro la Maternitatea Giuleşti.

"Prin lege, să-mi dea voie să am un program să-mi vizitez şi eu nepotul", le-a spus jurnaliştilor tatăl artistei, care a precizat că Petru Mircea nu se opune intenţiei lui de a-şi vedea nepotul, însă copilul se află la bunicii paterni, la Botoşani, astfel că părinţii Mădălinei Manole nu-l pot vedea.

Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere.
Cântareaţa a fost găsită moartă de soţul ei, în locuinţa lor din Otopeni.
La finalul unei anchete care a durat mai multe luni de zile, procurorii au decis neînceperea urmăririi penale pentru omor în cazul acesteia, ei continuând ancheta doar în ceea ce-l priveşte pe cel care a procurat substanţa pe care aceasta a înghiţit-o pentru a se omorî.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod