Oprah Winfrey a mâncat o oală de 10 litri plină cu macaroane

Odată i-am cerut bucătarului meu să îmi gătească nişte macaroane cu brânză. Îmi amintesc faptul că am mâncat vreo 10 kilograme la o singură masă. Şi nu glumesc atunci când spun asta. S-a întâmplat în 1998, după ce am jucat în filmul Beloved

Oprah i-a oferit un interviu lui Piers Morgan, cel care i-a luat locul lui Larry King la CNN, în cadrul căruia a făcut o dezvăluire şocantă: "Odată i-am cerut bucătarului meu să îmi gătească nişte macaroane cu brânză. Îmi amintesc faptul că am mâncat vreo 10 kilograme la o singură masă. Şi nu glumesc atunci când spun asta. S-a întâmplat în 1998, după ce am jucat în filmul Beloved, foarte aspru criticat de specialişti".



Oprah Winfrey declară că acest moment a fost singurul din viaţa ei în care a fost deprimată, potrivit showbizspy.

Realizatoarea de televiziune a ocupat prima poziţie în topul femeilor de la Hollywood cu cele mai mari venituri obţinute în 2010, graţie celor 324 de milioane de dolari generate de imperiul media pe care îl conduce, afirmă editorii revistei Forbes.

Oprah a pus capăt emisiunii care a făcut-o celebră, "The Oprah Winfrey Show", la sfârşitul lui 2010, după 25 de ani de difuzare, iar acum prezintă o nouă emisiune zilnică pe propriul post de televiziune, care a fost lansată oficial pe 1 ianuarie.
"The Oprah Winfrey Show" a făcut-o celebră şi a ajutat-o să strângă o avere estimată de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod