Octavian şi Ella au plecat acasă cu 60.000 de euro

Cuplul format din Octavian Strunilă şi Ella au fost desemnaţ aseară marii câştigărori ai ediţiei cu numărul 10 a concursului Dansez pentru tine!.
Cuplul format din Octavian Strunilă şi Ella au fost desemnaţ aseară marii câştigărori ai ediţiei cu numărul 10 a concursului Dansez pentru tine!. Cu ajutorul banilor câştigaţi, Ella are de gând să-şi ajute mama, tatăl adoptiv şi bunica să uite de viaţa de coşmar pe care au trăit-o. Cazul Simonei este unul tragic. Ea a fost înjunghiată de tatăl Ellei, pentru că acesta nu a suportat să se despartă de el si a hotărât să o omoare.
Din fericire, femeia a scapat cu viaţă, dar a rămas paralizată de la brâu în jos si este imobilizată într-un scaun cu rotile. La un an după această întamplare oribilă, în viaţa Ellei şi a mamei ei a apărut o rază de soare o dată cu Sorin. Acesta avea să devină sotul Simonei şi tatăl adoptiv al Ellei, cel care are grijă de cele două.

Pe locul doi s-au clasat Adela Popescu şi Lică Alexandru care au obţinut 20.000 de euro.
Timişoreanul Alex luptă pentru ca cei doi fraţi ai lui să aibă un viitor bun, iar mama sa, care s-a sacrificat o viaţă întreagă pentru ei, să aibă o viaţă liniştită şi sufletul împăcat că toţi copiii ei sunt bine. Deşi nu a obţinut trofeul suprem, Alex se poate consola cu premiul de 20.000 de euro cu care îşi poate ajuta mama şi cei doi fraţi.

Premiul de popularitate a fost adjudecat de partenera lui Răzvan Fodor, Lena, iar premiul juriului, în valoare de 3.000 de euro a mers la Ana Maria Iordan: "Tu ai reprezentat energia în competiţia asta", a motivat Mihai Petre decizia juriului.
2 Decembrie 2010
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 2 Dec 2010, 23:51
    felicitari

    chiar daca adela a obtinut note mai mari din partea juriului cazul ellei a fost mult mai profund.felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • dia pe 2 Dec 2010, 21:20
    salut

    ma bucur ca ai castigat!!!!!!

    0
    0

  • mada pe 2 Dec 2010, 20:05
    dansez

    eu nu inteleg de ce lumea sare in capul adelei.nici mie nu imi este draga,dar conta cazul lui alexandru ca pana la urma urmei nu adela castiga ceva ci alex.la el se duceau banii

    0
    0

  • lupchian madalina pe 2 Dec 2010, 20:03
    dansez pt tine

    ambele cazuri au fost importante dar cred ca ella se descurca cu 20.000 de euro.alex merita din plin acei bani,nu imi pasa de partenerii lor pt k nu ei castigau ceva ci alex si ella.alex avea nevoie de un aparatament pt a locui cu familia s-a pe cand ella avea o casa.am fost foarte uimita cand am vauzt k nu au castigat adela si alex premiul 1 si mi-a parut foarte rau.

    0
    0

  • sanda pe 2 Dec 2010, 18:48
    felicitari

    ma bucur enorm ca nu a castigat adela

    0
    0

  • alexandra pe 2 Dec 2010, 17:35
    bravo

    va felicit mult pt ca ati cistigat

    0
    0

  • LAURA pe 2 Dec 2010, 16:10
    felicitari

    da, merita Ella sa cistige , bine ca nu a cistigat adella, o nesuferita

    0
    0

  • anonim pe 2 Dec 2010, 12:12
    Felicitari

    era normal ca adela popescu sa ajunga pe locul doi pt ca a jucatcu mihai petre in aniela si normal ca a luat la 10 ...discriminare...ma bucur ca a castigat ella si nu alexandru...yeeee

    0
    0

  • poky pe 2 Dec 2010, 11:12
    Felicitari

    Merita Ella sa castige. Cazul ei era unul deosebit si la 17 ani sa fii atat de matura...e o fata cu mult caracter. Sincer isi merita din plin premiul si a luptat mult si ar fi fost nedrept sa nu fi castigat. Au fost preferatii mei de la inceputul concursului. Felicitari!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod