Oana Zăvoranu, în stare gravă la spital

Oana Zăvoranu a ajuns la Spitalul Floreasca după ce i s-a făcut rău, potrivit ziarului CanCan.Medicii echipajului SMURD au reuşit s-o stabilizeze după ce au ajutat-o să respire cu o mască de oxigen.
Oana Zăvoranu a ajuns la Spitalul Floreasca după ce i s-a făcut rău, potrivit ziarului CanCan.Medicii echipajului SMURD au reuşit s-o stabilizeze după ce au ajutat-o să respire cu o mască de oxigen.

Se pare că Tudy este alături de ea la spital. Mai mult, Cătălin Botezatu ar fi venit la spital să fie alături de Oana. Anamaria Prodan a însoţit-o pe vedeta TV la spital. Cele două se aflau într-o cafeanea din zona Dorobanţi, când Oanei i s-a făcut rău, cel mai probabil pentru că nu a mai mâncat de câteva zile.

Duminică, 3 aprilie, la ora 17:15
, Oana are hemoragie. Medicul Bogdan Opriţa a precizat că Oana prezenta hemoragie nazală şi o stare lipotimică, de leşin. Medicii au supus-o pe pacientă unui set complet de investigaţii, după care vor stabili dacă aceasta va rămâne internată, a adăugat medicul Opriţa. La ora 18:20, Oana a fost transferată la spitalul CF2.

Oana Zăvoranu şi Pepe şi-au spus "Adio"


Semnele că mariajul lor a intrat în criză au apărut de la finalul anului trecut când Oana Zăvoranu a fost surprinsă, noaptea, la braţul unui bărbat misterios. Atunci ea s-a scuzat, declarând că a fost vorba de o întâlnire de afaceri şi că soţul ei era la o cafenea alăturată cu alţi prieteni.
Focul părea să se stingă, însă bomba a explodat în luna februarie, când ziarele au scris că Pepe a plecat de acasă. Pepe este cel care a intentat divorţul din cauza presupusei aventuri pe care Oana a avut-o cu Tudor Ionescu, zis şi Trudy, un angajat al Parlamentului European. Este numele acelui bărbat misterios cu care Oana discuta afaceri noaptea.

După o relaţie de aproape 8 ani şi o căsnicie de 5, cei doi amorezi s-au separat. Uluitor, am spune, pentru că nimic din comportamentul celor doi nu trăda că ar avea probleme. Peste tot erau împreună şi nu mai conteneau în a-şi exprima dragostea pe care o simţeau unul pentru celălalt. Semnele că mariajul lor a intrat în criză au apărut de la finalul anului trecut când Oana Zăvoranu a fost surprinsă, noaptea, la braţul unui bărbat misterios. Atunci ea s-a scuzat, declarând că a fost vorba de o întâlnire de afaceri şi că soţul ei era la o cafenea alăturată cu alţi prieteni. Focul părea să se stingă, însă bomba a explodat săptămâna trecută când ziarele au scris că Pepe a plecat de acasă.
Apoi au urmat ştirile despre starea deplorabilă în care se află Querida. Pe urmă s-a speculat că problemele cuplului îşi au rădăcina în scandalul pe care-l are Zăvoranu cu mama ei. Cert este că cei doi s-au separat şi că Pepe este cel care a intentat divorţul din cauza aventurii pe care o are Oana cu Tudor Ionescu, un român stabilit de foarte mult timp în Belgia, angajat al Parlamentului European. Interesant este faptul că bărbatul despre care se face vorbire este acelaşi despre care s-a vorbit şi acum câteva luni.

Scandaluri, scandaluri...


Fie că are dreptate sau nu, Oana Zăvoranu face spectacol din orice, reuşeşte să enerveze pe toată lumea în timp ce ea se agită. Acesta pare să fie secretul succesului ei, demonstrat de cifrele de rating pe care le fac emisiunile în care este invitată. De-a lungul carierei de vedetă TV, Oana Zăvoranu a intrat în conflict cu mulţi dintre colegii de breaslă, dar şi cu propria familie. Chiar în aceste zilei se află în plin scandal cu Pepe.
Aflată în plin proces de împărţire a averii cu mama ei, Mărioara Zăvoranu, diva nu se sfieşte să-şi jignească şi blesteme mama.
În nenumăratele intervenţii televizate pe care le-a avut Oana Zăvoranu pe acest subiect, cei care nu ştiau despre ce este vorba ar fi putut concluziona clar că Zăvo îşi blesteamă cel mai mare duşman, nicidecum mama. Apogeul scandalului media a fost atins în momentul în care diva a ars, în direct, o parte din cadourile pe care le-a primit de la cea care i-a dat viaţă, printre care o haină de blană extrem de scumpă.

A mai fost implicată în scandaluri cu Monica Tatoiu, Simona Sensual, Monica Columbeanu, Oana Roman.

Spune că a fost otrăvită cu mercur de mama ei


Oana a spus că este otrăvită cu mercur, iar persoana spre care ţintesc toate acuzaţiile este chiar mama ei, Mărioara. "În paralel cu ştirea despre divorţul nostru a apărut o ştire care a fost umbrită de explozia asta despre divorţul nostru, cum că am fost otravită de Mărioara. Am primit în jurul datei de 14 februarie un pachet de la ea. Era o felicitare bătută la maşină şi un tort.

Eu am mâncat din tort pentru că îmi plac dulciurile şi nu m-am gândit că mi s-ar putea trimite ceva rău.
La ceva timp mi s-a făcut rău şi m-am dus să-mi fac nişte analize. Aveam stări de greaţă şi de oboseală nejustificată. La aceste analize mi-a ieşit o cantitate îngrijorător de crescută de mercur în sânge"
, a declarat Oana Zăvoranu, pentru Acces Direct.
 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aida pe 4 Apr 2011, 10:40
    DAAAA

    FATA ASTA ARE NEVOIE URGENTA DE UN PSIHOLOG .ARE O DEPRESIE EXTREM DE AGRESIVA SI VA SFIRSI PRIN A/SI FACE RAU SINGURA DACA NU MAI GASESTE ALTE VICTIME!!!!!!!!!!!!!

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod