Nunta lui Borcea în imagini

Pe 28 august a avut loc cea mai aşteptată nuntă din România anului 2011. Cristi şi Alina Borcea şi-au unit destinele şi în faţă lui Dumnezeu, după ce cununia civilă a avut loc pe 20 iunie, la primăria oraşului Voluntari. Naşi le-au fost Gigi şi Luminiţa Becali. Iată câteva imagini de la fastuoasa nuntă.

Sursă foto: Cancan
1 din 12

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • miky pe 11 Sep 2011, 14:52
  pacat

  domnul borcea s-a simtit bine... oare copii lui ce zic....cat sufera....da pacat........doamna becali o finuta

  2
  0

 • Georgi pe 10 Sep 2011, 20:46
  .......

  asa de tare s-a prostit Borcea,nu pot sa cred ca a putut lasa o femeie asa rafinata si cu stil si mai ales 2 copii pt o pitipoanca care ii vrea numai banii, parca ar fi un episod din moni si iri, copila asta numai banii,masini,bijuterii,excursii etc vede in fata ochilor nimic mai mult........pacat femeile sunt pacatoase dar si barbatii mai ceva,cand vad ceva tanar lasa ce au acasa........

  3
  0

 • iulianara pe 3 Sep 2011, 15:08
  Doamna Becali

  Finuta si simpatica doamna Becali.Bravo!

  3
  2

 • X pe 3 Sep 2011, 13:07
  ..

  Nu voi intelege niciodata de ce fituicile si posturile de televiziune cred ca pe romani ii intereseaza ce face unul si altul ..De ce transmitetzi si ne intoxicati cu aiurelile astea de articolase despre ce aberatii se intampla in familia aia si cealalta si ailalta, etc .. De De ce ne credeti redusi mintal si doritori de amanunte de 2 lei despre viata personala a oamenilor???? Credeti ca in acest stil manipulator veti reduce nivelul de inteligenta al romanilor ? Va inselati ... Cel putin jumatate dintre noi, am facut scoala sanatoasa, am crescut cu valori , in respect pentru traditiile romanesti , in respect pentru tara aceasta ... Nu va mai chinuiti pentru ca oricum nu va citeste nimeni sau acel procent interesat de aiurelile pe care le scrieti , este infim raportat la numarul de romani existent.

  4
  1

 • july pe 1 Sep 2011, 13:52
  pai da

  se mai duce si in biserica ,dupa cea facut pacatul asta curva naibii,ai auzit fa curvo

  4
  1

 • Sana pe 31 Aug 2011, 17:49
  Nunta lui Borcea în imagini (8)

  Vai ce tort urat!oribil

  6
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod