Noul Persil este eficient împotriva petelor și atent cu mediul înconjurător

Cu o tehnologie unică de curățare în profunzime, Noul Persil este eficient împotriva petelor și atent cu mediul înconjurător.

Patru din cinci consumatori susțin că îndepărtarea petelor este încă o problemă fără rezolvare*. De aceea, Persil lnsează pe piață tehnologia unică Deep Clean care pătrunde în profunzimea fibrelor pentru a îndepărta chiar și cele mai dificile pete, oferind hainelor prospețime de lungă durată datorită efectului Active Fresh.

Noua formulă Persil, având la bază tehnologia unică Deep Clean, cu o combinație unică de enzime care pătrunde în profunzimea petelor chiar și la temperaturi scăzute de până la 20°C, îndepărtează până și cele mai încăpățânate pete.



De peste 100 de ani, Persil este sinonim cu hainele curate, fiind unul dintre cele mai apreciate și credibile branduri din Europa. Persil inovează continuu pentru a răspunde nevoilor consumatorilor moderni și schimbărilor sociale ce se produc într-un ritm din ce în ce mai alert.

Spre o planeta mai curată


Fiind unul dintre cele mai de încredere branduri, Persil este preocupat atât de îmbunătățirea continuă a produselor oferite consumatorilor, cât și de protejarea mediului înconjurător.
Brandul este recunoscut pentru atenția acordată sustenabilității portofoliului de produse atât din punct de vedere formulă, cât și ambalaje.

Cantitatea redusă de plastic din ambalaj ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, susținând un viitor mai verde pentru noi toți. De asemenea, deoarece noua formulă Deep Clean este eficientă în lupta împotriva petelor la temperaturi scăzute de până la 20°C, Persil asigură un consum de energie redus pentru spălatul hainelor.

Portofoliul Persil cuprinde detergent sub formă de pudră, lichid și capsule.
Pe lângă faptul că beneficiază de ambalaje reciclabile, învelișul capsulelor Persil este 100% solubil în apă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod