Monica Columbeanu dată afară din apartamentul din Victoria

de Ileana Voicu Ghinea, 3 Martie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Monica Columbeanu dată afară din apartamentul din Victoria
Încet, încet Monica Columbeanu se întoarce la viaţa pe care a trăit-o înainte să-l cunoască pe Irinel. Aseară diva a părăsit apartamentul din Calea Victoriei, după ce ieri a primit din partea unui executor judecătoresc ordinul de evacuare al locuinţei revocată în instanţă de afaceristul Irinel Columbeanu, pe care acesta i-o donase, iniţial.

Mai mulţi angajaţi ai unei firme care asigură paza imobilului au cărat mai bine de două ore bagajele Monicăi.
La final, vedeta a plecat cu maşina unor prieteni, lăsând în parcare automobilul de lux primit de la soţul ei.

Se pare că Scorpia de la Izvorani, aşa cum i se spune Divei, va locui pentru o perioadă în casa unei prietene din Pipera.

Nu numai Monica a trebuit să-şi caute adăpost. În aceeaşi situaţie a fost şi mama ei care s-a mutat, deocamdată, la fiica mai mică, Ramona Gabor. Aceasta locuieşte împreună cu iubitul Gabi Bădălău într-un apartament aflat în cadrul unui complex rezidenţial din zona Politehnica.

Lupta pentru fetiţă continuă

Deşi tribunalul i-a acordat custodia temporară a micuţei Irina tatălui Irinel Columbeanu, Monica a făcut recurs, cerând ca fetiţa să îi fie încredinţată ei.
"Minora a crescut lângă mine, cu mama mea, suntem foarte ataşate, îi oferim fetiţei toate condiţiile necesare bunei dezvoltări'', se spune în actele Monicăi, conform Ştirile Pro TV.

În aceste condiţii, faptul că încă doamna Columbeanu nu are un domiciliu stabil şi acte care să dovedească şi că are unde să locuiască împreună cu Irina ar putea să incline mult balanţa custodiei în favoarea lui Irinel.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • irinaianosi pe 29 Nov 2011, 16:52
    pasaj.ro

    decorati casa dumneavoastra in stil elegant

    0
    1

  • jon pe 6 Mar 2011, 19:53
    monica columbeanu

    Fii tare Monica,totul va fi bine,nu esti prima si nici ultima care trece printr-un divort,viata ta va fi frumoasa si minunata ,totul va fi bine.Esti o fata speciala si imi esti tare draga ....

    2
    1

  • stoica mariana pe 4 Mar 2011, 18:51
    monica columbeanu

    ,dumnezeul tau ,te va ajuta ,trebuie doar sa ai incredere,monica.m

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod