Monica Bârlădeanu are depresie?

Nu tot ce pare roz, este roz. Acelaşi lucru s-ar putea spune şi despre Monica Bârlădeanu, despre care tabloidul Click spune că ar fi maniaco-depresivă.
Nu tot ce pare roz, este roz. Acelaşi lucru s-ar putea spune şi despre Monica Bârlădeanu, despre care tabloidul Click spune că ar fi maniaco-depresivă. În termeni medicali această tulburare ar putea fi tradusă cu alterarea episodică a personalităţii, cu accese maniacale sau hipomaniacale şi depresive.

Deocamdată, informaţia este în stadiu de zvon, pentru că artista nu vrea să discute despre această situaţie şi, mai mult decât atât, se pare că s-a distanţat oarecum de prietenii ei.
Conform spuselor celor apropiaţi ei, Monica Bârlădeanu nu mai socializează de o perioadă destul de lungă de timp, stă numai în casă şi, în plus, se pare că are şi probleme cu alimentaţia.

Drumuri la psiholog


Ceea ce pare cu adevărat real sunt vizitele pe care a început să le facă artista la un psiholog din Los Angeles, iar acestea ar fi rezultatul rugăminţilor celor care-i sunt alături.

Monica Bărlădeanu sau cum se prezintă în SUA, Dean, locuieşte de ceva timp în Los Angeles. Actriţa, cunoscută în România pentru reclamele şi emisiunile pe care le-a făcut în ţară, îşi doreşte să-şi construiască o carieră solidă la Hollywood.
Cea mai importantă apariţie de până acum este cea din "Lost", un rol secundar, dar foarte important dacă e să ne luam după audienţe.

Revista Playboy America o numeşte "cel mai seducător import de la Hollywood al momentului", iar restul presei o aseamănă cu Monica Bellucci.

15 Octombrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod